התמסחרות הלהקה

Airbag

New member
התמסחרות הלהקה

שמתי לב שהרבה מאוד אנשים נכנסים לכאן וכותבים כמה שרדיוהד הייתה להקה מעולה וכמה שפאבלו האני, דה בנדס ואוקיי קומפיוטר הם אלבומים מעולים ושרדיוהד התמסחרו מאז ושני האלבומים האחרונים- kid a, Amnesiac לא טובים וממוסחרים. לדעתי זה כל כך לא נכון. הסגנון של רדיוהד בהתחלה היה רוק פשוט של גיטרות,בס ותופים אבל הם התפתחו עם השנים ואפשר להבחין בזה כבר באוקיי קומפיוטר, אחד מהאלבומים הכי טובים במאה ה-20, וזה מה שמבדיל אותם משאר הלהקות והופך אותם ללהקה הכי טובה שקיימת כיום. השימוש יותר בקו אלקטרוני באלבומים החדשים הוא בדיוק הגאוניות שלהם. כשכולם מצפים מהם לדבוק ברוק הם עושים בדיוק ההפך ואם הם לא היו עושים את זה כל החומר שלהם היה נשאר אותו דבר וכולנו היינו מתחילים להשתעמם... מישהו כתב פה שבכל האלבומים הראשונים הוא אהב את כל השירים ורק ב- Kid A & Amnesiac יש שירים שהוא לא אוהב. אני אוהבת את כל השירים בקיד איי ובכל שאר האלמבומים יש שירים שלא מוצאים חן בעיני ובכלל פאבלו האני למשל, הוא אלבום טוב אבל הוא לא יוצא מגדר הרגיל כמו האחרים והוא לא רדיוהד כמו שהם עכשיו. זה כל מה שיש לי להגיד... :)

Airbag

New member
....

תודה רבה על קבלת הפנים, זהו אכן ביקורי הראשון. וקוראים לי רוני ואני מתל אביב.

TalkShowHost

New member
אני מבקש להרגע....

חבר´ה, הפורום הוא לא המדור לחיפוש קרובים. לגבי מסחור, לא מסחור, הלהקה עברה מאז OKC , תהליך מסוים שבגלל שאנשים לא מבינים אותו, הם קוראים לו מסחור. בין אם סיבוב ההופעות באוהל ללא שימוש בלוגואים מסחריים (אגב, פרל ג´ם כבר עשו את זה ב 99), ובין ההתנהלות של הלהקה בנושאים כמו גלובליזציה וכיוצ"ב, ובין היתר הסירוב של הלהקה להוציא סינגלים וקליפים מקיד איי, מראים שמסחור זה בטח לא מה שיש לנו כאן. מה שכן יש לנן כאן (ואת זה ניתן לראות גם בהתנהגות קודמת של הלהקה ), זה תהליך של בריחה מהצלחה. כמו שהם (בעיקר תום) נבהלו מההצלחה של "קריפ", ולקראת היציאה של THE BENDS הודיעו תחת כל עץ רענן, שהם לא רוצים עוד קריפ ושהם עשו הכל על מנת שלא יהיה אחד כזה גם בדיסק, ככה הם ברחו מההצלחה המטורפת של OKC , ע"י שינוי כיוון מטורף לאלקטרוני. כמו כן אפשר לראות את זה גם בבחירת השם לדיסק האחרון , ובאמירה של מיסטר יורק לפני כשנה על זה שרדיוהד חשבו להקים את עצמם מחדש בשם אחר.

A Pig in a Cage

New member
דווקא יש קליפים מקיד איי

גם אני הייתי בטוח שהם לא שיחררו שום קליפ, אבל מצאתי בקאזה קליפ נחמד מאוד ל Motion Pictures Soundtrack. יכול להיות שהוא לא יצא לטלויזיה או משהו, אבל הוא קיים

Her Circulation

New member
.

ניסוח מדוייק ויפה,הצגה נכונה של הדברים לטעמי, אני מסכים בהחלט :) אגב, לאידיוטק יש קליפ, וגם ל- MOTION PICTURE אני מעדיף את גרסת הקליפ וההופעות החיות של אדיוטק על פני גרסת האלבום.

למעלה