התמצאות בספרים

Lord bigfoot

New member
התמצאות בספרים

גם כי לא נפתחה הודעה כבר יומיים וגם כי משעמם לי. אני מזמין את כולם לשאלון טריוויה על כל הסדרה. שאלות שהן אנקדוטות, שאלות שמצריכות זכרון טוב ושאלות שלא ברורה לכם הסיבה. אני אתחיל: באיזה ספר יש הוכחה אבל מוצקה לכך שגזר הוא ממשפחת המלוכה?

SaidinsTaint

New member
Interesting times

כמובן באיזה ספר מופיע לראשונה מייסד תנועת זכויות המתים-החיים Reg Shoe?

Fingertip

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אני חושב ש-Reaper Man עם Windle Poons. מעל איזה רחוב הייתה חסרה קורה
אהד.

!!!!!!!

בפירמידות מעל רחוב האופים? לא.. זה היה גשר חבלים שהוסר מעל סמטת טינליד, אחרי בדיקה קצרה בספר.. טוב, אז אני לא יודע.. תתעלמו מהסימני קריאה למעלה.. מאגנה, ???????, בע"N

Fingertip

New member
נכון, אבל איפה החידה?

דרך אגב, זה לא בדיוק גשר חבלים. זה נקרא "plank bridge" - שזה יכול להיות סתם קרש שמונח מעל הרחוב, או באמת גשר חבלים. אז אם אתה לא הבאת חידה, אני אביא עוד אחת: מי זו סילה
(Scilla) אהד.

Fingertip

New member
קצת יותר פרטים?

כמו מאיזה ספר, באיזה הקשר היא מוזכרת וכו'. אני גם לא בטוח שהיא באמת מכשפה... אהד.

מעשי קסמים

ואלה ברבורים! אם לזה התכוונת. באיזה ספר מוזכרת התוכנית להתנקשות במוות בכבודו ובעצמו? מאגנה, הא! - הנה שאלה שעבריים לא יוכלו לענות עליה, בע"N

Fingertip

New member
ארמ...

לא כל כך ברור לי למה התכוונת... (כלומר, זה לא אמור להיות כל כך פשוט) אז מה זה אם לא Hogfather? אהד.

netsef

New member
אני גם חושב.

Mr Teatime רומז לכך שהוא כבר חשב על תכנית איך להפטר מ-Death.

Fingertip

New member
../images/Emo62.gifאולי...

אולי ב-Men at Arms כאשר Edward d'Eath הולך להריסות הכרכרה ומחפש? (הוא מציג את ההוכחות האלה בפני בני האצולה של העיר) אהד.

Fingertip

New member
אני יודע../images/Emo70.gif

היא לא. הוא ויתר לה. עכשיו תורי: מה היצור הראשון שסתמרוח (Rincewind) פגש אחרי שהוא נפל מקצה העולם? (שתי תשובות אפשריות) אהד.

Fingertip

New member
../images/Emo127.gif

לפני שאני מגלה, אולי ניתן לעוד אנשים הזדמנות
אהד.

Fingertip

New member
אוקיי - בלי הספר../images/Emo70.gif

מעניין אם אני זוכר נכון. אחת הייתה שהוא תמיד ידע את המילים. (זו הייתה נני, אני חושב) שנייה הייתה שהוא יסתדר עם אנשים. (זו הייתה מאגרט, אני חושב) והשלישית... הממ... שהוא יהיה מי שהוא רוצה להיות (וזו הייתה גראני) צדקתי
והחידה שלי עדיין לא נפתרה: מהו היצור הראשון שפגש Rincewind אחרי שהוא נפל מקצה העולם
יש שתי תשובות אפשריות, אחת כבר ענה מאגנה, והיא "עץ מדבר". מה השנייה
אהד.

netsef

New member
אולי?

זה לא היה איזשהו שד שהתחזה למוות? Rincewind מגלה שהוא לא מוות האמיתי ואז הוא יודע שהוא לא הולך למות (כי מוות צריך לבוא בשביל מכשפים). ???

למעלה