התמרמרות על 807

  • פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
התמרמרות על 807

עוד פחות משבועיים יש לי את בחינת הבגרות ל5 יח"ל.
אתמול סיימתי את מקבצי הבגרויות משנות התשעים העליזות ועד ל2015 ואני מבקש להתמרמר על הרמה הלא אחידה של הבגרויות.
לא מזמן עשיתי פסיכומטרי ואהבתי את זה שמהמבחן הוגן,המזל הוא לא כל כך פקטור אם לא הצלחת בשאלה אחת בכמותי (או כל דבר) יש לך עוד 39,וגם אז הציון עובר נורמליזציה.
הבגרויות הן ברמה לא אחידה,היו בגרויות ב2014 שאם הייתי ניגש אליהן היום הייתי מוציא מאה עגול ומנשק את הבוחנת מרוב שמחה,ומאידך היו שני מבחנים משנה אחרת שאני מרחם על התלמידים שניגשו אליהם.

כמה שלא יאמרו שהמזל הוא לא פקטור ומי שלומד יודע זה לא עד כדי כך נכון,חמש שאלות שמתוכן אתה בוחר שלוש,השאלות נוטות להיות לא מאוזנות ברמת הקושי כך שהרבה פעמים יש שאלה אחת פינוק שאלה אחת נורמאלית ועוד שאלה שגורמת לך לקום וללכת,לפעמים דופקים את הנושא הארור הזה-וקטורים בשתי שאלות,לפעמים משלבים מקומות גיאומטריים עם מספרים מרוכבים,זה כמו להקיא על חרא.

אני לא אוהב מתמטיקה,מתמטיקה לא אוהבת אותי

תמה ההתמרמרות.
 

ybo4

New member
כנראה שאתה צודק

אני שומעת את התלונות האלה בכל פעם.
שיהיה בהצלחה
 
למעלה