אישה 12121
New member
התנגשות בין רגש והגיון.
ברור לי שיהיו דיעות לכאן ולכאן [מצד גברים ונשים]
תמצית הסיפור שלי:
אני בקשר זוגי די ארוך.לא גרים ביחד מבחירה הדדית .עם עליות ומורדות .המורדות נובעות מאי הסכמה על נושאים מסויימים וערכים קצת שונים.קנאה מצידי [אני יודעת שזה מעיד על חוסר ביטחון שלי]
בפרידות תמיד החזרה היתה מצידו.
ברור שיש לי רגש כלפיו וקושי אישי ביצירת קשר חדש[שנינו צעירים ברוח אבל לא בגיל .שנינו גם אימפולסיבים בתגובות]
אני חושבת שהרגש הוא הדדי והחזרה לקשר היא תמיד על רקע של רגש הרגל ..נוחות.. מהימנות הדדית.
הדבר שהכי קשה לי זה הנסיעה השנתית לתיאלנד עד כחודשיים.
מצד אחד מבינה את הנפש שלו והצרכים שלו [לא אחד שאוהב טיולים מאתגרים]
מצד שני קשה לי עם זה.
כאן מתחיל הדיבור העצמי וההתנגשות בין ההגיון לרגש.
ההרגשה של פראיירית.של טיפשות ..חולשה אישית [למרות שאני טיפוס די חזק]וכל ההלקאה העצמית הזו.
רוצה לציין שהייתי איתו בתיאלנד.ראיתי התרשמתי...הרבה ישראלים וגברים מהעולם.
ברגעים קשים..אומרת לעצמי תיפרדי וחיי את החיים שלך.[אני די עסוקה בפעילויות שונות ועצמאית]אבל תמיד חסר לי הקשר הזוגי.
תודה לכל תגובה.
ברור לי שיהיו דיעות לכאן ולכאן [מצד גברים ונשים]
תמצית הסיפור שלי:
אני בקשר זוגי די ארוך.לא גרים ביחד מבחירה הדדית .עם עליות ומורדות .המורדות נובעות מאי הסכמה על נושאים מסויימים וערכים קצת שונים.קנאה מצידי [אני יודעת שזה מעיד על חוסר ביטחון שלי]
בפרידות תמיד החזרה היתה מצידו.
ברור שיש לי רגש כלפיו וקושי אישי ביצירת קשר חדש[שנינו צעירים ברוח אבל לא בגיל .שנינו גם אימפולסיבים בתגובות]
אני חושבת שהרגש הוא הדדי והחזרה לקשר היא תמיד על רקע של רגש הרגל ..נוחות.. מהימנות הדדית.
הדבר שהכי קשה לי זה הנסיעה השנתית לתיאלנד עד כחודשיים.
מצד אחד מבינה את הנפש שלו והצרכים שלו [לא אחד שאוהב טיולים מאתגרים]
מצד שני קשה לי עם זה.
כאן מתחיל הדיבור העצמי וההתנגשות בין ההגיון לרגש.
ההרגשה של פראיירית.של טיפשות ..חולשה אישית [למרות שאני טיפוס די חזק]וכל ההלקאה העצמית הזו.
רוצה לציין שהייתי איתו בתיאלנד.ראיתי התרשמתי...הרבה ישראלים וגברים מהעולם.
ברגעים קשים..אומרת לעצמי תיפרדי וחיי את החיים שלך.[אני די עסוקה בפעילויות שונות ועצמאית]אבל תמיד חסר לי הקשר הזוגי.
תודה לכל תגובה.