התנגשות גמר הגביע העולמי ובחינת הבגרות בספרות

vh106fm

New member
התנגשות גמר הגביע העולמי ובחינת הבגרות בספרות

שמי צחי בדרה ואני תלמיד י"ב בבי"ס רמות חפר שבקיבוץ מעברות. לאחרונה שמתי לב לעובדה מצערת, שעשרות אלפי הניגשים לבחינת הבגרות בספרות השנה לא יזכו לראות את גמר הגביע העולמי, החלטתי לקום ולעשות מעשה. לפני שעה קלה נשלחו מכתבי דואר אלקטרוני בנושא לאגף הבחינות במשרד החינוך, לשרת החינוך, ליו"ר ועדת החינוך בכנסת, לשר המדע התרבות והספורט, וכמו כן נשלחו העתקים לראש הממשלה, ליו"ר האופוזיציה ולמספר חברי כנסת נוספים. בקשתי היא לדחות את מועד המבחן ביום אחד, על מנת שלכל בני הנוער תהיה האפשרות לצפות במשחק כמו כולם. בבקשה שלחו מכתבי אימייל לאגף הבחינות במשרד החנוך: [email protected] לשרת החינוך לימור לבנת: [email protected] וליו"ר ועדת החינוך: [email protected] אתם יכולים לפנות גם לאגף התלונות במשרד החינוך באתר האינטרנט שלהם: www.education.gov.il אנא צרו איתי קשר בטלפון 058-704511 אם בקשותינו לא ייענו, אני מתכנן פנייה לבג"ץ של מנת שתידחה הבחינה.

Optimus_Prime

New member
למה אתה חכם

מה זה יעזור שתדחה ביום אחד? שאני אראה את הגמר עם רגשות אשמה שאני צריך ללמוד?
ולך תבדוק באתר של משרד החינוך, כתוב שם שהבגרות מ11:00 עד 13:30 , והגמר נגמר ב14:00. חסר להם שהם משנים את זה שוב)!P@#&$

liran b

New member
סוף סוף מישהו שמקשיב או קורא

מה שרשום במשרד החינוך הנה שוב לכולםםםםםםםםם! בגרויות שלפני ה20 ביוני הן אחרי צהריים (רק עם זה מקצוע גדול) לא כמו ג"ג או פסיכו....שזה בבוקר בגרויות שהן אחרי ה20 ביוני בבוקר! לא בצהריים! הבגרות בספרות היא ב11 בבוקר!! עד 1 וחצי! אז איזה בעיה יש??????

מה הבעיה?

אולי העובדה שאנחנו מפסידים שני שליש מהמשחק (במקרה הטוב) עד שנגיע הביתה? צריך לבקש הקדמה של הבחינה לשעה 9:00 בבוקר. זה ספרות. זה רע.

דן צ

New member
חס וחלילה ../images/Emo106.gif

לא יצאתי נגד ההקדמה ואים זה יעזור להקדים את הבחינה על מנת שתוכלו להספיק למשחק אזי אני הראשון שבעדכם בסך הכל מה שאמרתי זה היה בהומור כלומר אם מישהו לא מצליח לענות על כל התשובות במבחן אם הוא מקבל הארכה ובסוף הכרעת התשובות בפנדלים, זהו ניסתי להיות מצחיק , שיט לא הלך לי

למעלה