התנדבות בגיל 22 וחצי

Alon2033

New member
התנדבות בגיל 22 וחצי

שלום קיבלתי פטור נפשי עוד לפני שהתגייסתי והיום אני מעוניין להתנדב לצבא. כיום לא לוקח שום תרופות והמצב תקין. אני עובד ולומד כמו כולם. השאלה אם הצבא יקח אותי בגיל כזה? וגם בעיה נוספת: בגיל 19 עשיתי הרבה ״בעיות״ עד שקיבלתי את הפטור הנפשי . הצבא כנראה חשב שאני מנסה להשתמט והקשה עלי למרות שהיתי בדיכאון אמיתי. התיק הרפואי שלי מלא במסמכים על פעם.. מראים על דופק לב גבוהה במיוחד כתוצאה מחרדות, כל מני אישורים וכו׳. היום הכל שונה לגמרי אבל בכל זאת אני מפחד שזה ישפיע על ההחלטה שלהם . מה דעתכם? ואם חס וחלילה לא יאשרו אפשר לערער? תודה מראש

liavavraham

New member
בעיקרון אפשר להגיש בקשה עד גיל 21, אבל

אתה יכול לברר עם מדור מתנדבים, האם תוכל להגיש בקשה. לדעתי לא תהיה בעיה.
בכל מקרה, רופא המדור עובר על התיק שלך, ומחליט האם אתה כשיר להתגייס.

דרכי יצירת קשר עם המדור:

המוקד פעיל בימים א'-ה' בשעות 08:00-17:00.
טלפון: 03-7387157
פקס: 03-7387206 (יש לוודא קבלת הפקס במספר הנ"ל)
מייל: [email protected]

תפנה אליהם כבר ממחר.

בהצלחה!

Run for a Fall

New member
מוסיף

תהליך התנדבות לאחר פטור נפשי הוא שונה מעט. אם אכן הסעיף 21 שלך נקבע על פי הדיכאון, אז תוכל להגיש בקשת התנדבות, שתיבחן על ידי גורמי ברה"ן ורופא המדור לצורך אישור ההתנדבות.

במידה ואת הפטור קיבלת יותר על סמך "השטויות" שאתה טוען שעשית (ומאחר ואני לא מכיר את הסיפור שלך קשה לי להחליט או להבין מה בדיוק קרה) אז יש סיכוי שתגויס לא בהתנדבות, אלא בהעלאת פרופיל. (כלומר תתגייס כרגיל עם פרופיל 45\64)

הייתי מציע לברר עם מדור מתנדבים האם ניתן להגיש בקשה בגילך ואם כן, מה המסלול שעומד בפניך.

אם הבקשה אינה מאושרת - אכן אפשר לערער תוך 30 יום מההחלטה.

בהצלחה

למעלה