התנדבות בגיל 29

Gunji

New member
התנדבות בגיל 29

שלום,

הממ מאיפה להתחיל.טוב אז ככה בזמנו קיבלתי פטור רפואי[כשהייתי קטן הייתה בעיה בכליות] הייתה וועדה רפואית והכול אני זוכר שנכנסה חיילת ואני מרוב אי - נוחות/בושה עזבתי את החדר.בהמשך עשיתי שירות לאומי של כחצי שנה נפלתי בזמנו על פרוייקט חדש שלהם[עמותת ש"ל - תזהרו ממנה] ולא היה להם תקציב וכיוון שלא ידעתי שזו עמותה קטנה ולא רצינית ולא עמותה כמו בירושלים הייתי כבר בן 20 ולא מצאו לי מקום מתאים.סיימתי תיכון בגיל 19[יליד ספטמבר].מאז העניינים התגלגלו הספקתי ללמוד כמה קורסים מדעיים באוניברסיטה הפתוחה ולעבוד כמובן, חלק במקומות רצינים[שנה במקום מכובד] וחלק פחות.כיום לומד קורסים בתחום המחשבים[קורסי תעודה לא אקדמאים].והאמת לא אשקר לאחרונה יש לי בעיות רציניות בעבודה לא רצינית[תומך HD].מצד אחד אני רוצה לתרום משהו קטן למדינה מצד שני אני אינטרסנט וכן מעוניין להגיע ליחידה מודעינית ולקחת משם נסיון לשוק התעסקותי בתחום הטכנולוגי.

לפי מה שקראתי בויקפדיה אני גבולי מבחינת הגיל כלומר לפי החוק מגייסים מגיל 18 עד 29.השאלה מאיפה להתחיל והאם כידיי להעזר בעו"ד על מנת לצמצם תהליכים.

אשמח לתשובה - תודה

Gunji

New member
נכנסה חיילת הכוונה ממדור התנדבות

מחכה לתשובה

Gunji

New member
למישהו יש נסיון?יכול לתרום קצת ידע?

עדיין ממתין לתשובה

Run for a Fall

New member
אין לי כל כך ניסיון בתחום

הגיל בהחלט נשמע בעייתי. הייתי ממליץ לך לשאול ב army.co.il , זה אתר של עורכי דין שמתמחים בכל החוקים הצבאיים. יש להם שם פורום ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך שם

Gunji

New member
תודה אבדוק את העניין

בכול מקרה אעדכן פה בסוף כידיי שיכניסו למאמרים את התהליך.אני משער שאני לא הראשון ששואל ולא האחרון.

berckovic

New member
כבר היה לי מקרה כזה בעבר אצל מישהו

בגדול, ההתנדבות עד גיל 21 לכל מי שיש לו בעיה רפואית
כל גיל מעבר לזה, נבחן באופן פרטני בועדת חריגים (הסיכויים קלושים)

ממליץ לא ללכת על הצבא אלא למצוא עבודה נורמלית בגיל שלך עם משכורת טובה

למעלה