התנדבות בני נוער

shian

New member
התנדבות בני נוער

הבת שלי מעוניינת להתנדב ואנחנו מחפשים ביחד איפה. יש פה אולי מישהו מאיזי שפירא או מבית לווינשטיין שיכול לקשר אותנו? מנסיון (ניסיתי לתרום ספרי קריאה, התקשרתי למרכזייה והעבירו אותי להרבה אנשים שלא הבינו מה אני רוצה) סתם להתקשר לא מביא תוצאות. הכיוון הרצוי שלה או ילדים עם צרכים מיוחדים.

צעירה...

לא צעירה מדי להתנדבות שכזו? בכל אופן, בשנה שעברה שילבו אחת לשבוע בגן אלונים ילד עם שיתוק מוחין. נסי לפנות אולי למח' חינוך. כ"כ יש רכזת מתנדבים בעירייה, באגף הרווחה. ודומני שגם מתאמת מתנדבים בעירייה בכלל. נסי לברר עליהן דרך המוקד.
ושאפו לבת שלך!!

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

בנוגע להתנדבות באיזי שפירא את מוזמנת לפנות לאורנית-רכזת המתנדבים בטלפון: 09-7701225 אם תרצי עוד פרטים את מוזמנת לפנות אליי במסרים:) בהצלחה!:)

יש לי הצעה להתנדבות הכרוכה גם בלימוד

אני מארגנת חוגי עשיה לנוער כשהכוונה היא למכור את התוצרת ולהעביר את הפדיון למטרות צדקה. יש בפרויקט שילוב איכותי לדעתי של לימוד מקצוע ועזרה לקהילה. אשמח להוסיף פרטים.

את מוזמנת לפרט לגבי החוגים

מדיניות הפורום היא לאשר פרסום ומידע של תושבי ותושבות העיר ועסקיהם/ן. באותה הזדמנות - תפרטי לגבי תכנית התרומה שהזכרת. בכייף.

מדובר בחוג שוקולד מקצועי לילדים ולנוער

תודה על ההזדמנות לפרסם. החוג הוא מקצועי למרות שמיועד גם לילדים צעירים. לחוג ערך מוסף של תרומה לקהילה - מכירת התוצרת ומסירת ההכנסות לגופים נזקקים. בדרך זו ירכשו המשתתפים בנוסף למיומנות המקצועית בשוקולד גם כישורי שיווק ומכירה, שחשיבותם גדולה בחברה של היום. כאמור כל ההכנסות קודש לאוכלוסיות נזקקות בקהילה. בשלב זה כבר נרשמה קבוצה של בני 11 והתחילה לעבוד. ביום ראשון הקרוב יתקיים יהיה שעור לדוגמה לגילאי 15-16 החוג מתקיים במרכז רעננה. בתודה, אסנת לוז טל' 0505-788220

shian

New member
שאלת הבהרה

החוג הוא חוג בתשלום? מה שהבת שלי רוצה ומה שגם בעיני נכון הוא נתינה נטו בלי ללמוד כישורי שיווק/הכנת שוקולד וכ"ו. אני אישית לא אהבתי את הכנסת מודעת הפרסומת הנ"ל לשרשור ההתנדבות כי הרי בואי נשים את הקלפים על השולחן - תתקני אותי אם אני טועה - את המוצרים המוכנים אולי מוכרים לטובת אוכלוסיות נזקקות אבל הכסף מהסדנאות הולך אלייך, לא?

שיאן, אני לא רואה בזה רע

גם פילנטרופיה מונחית ע"י צורך ואינטרס אישי והאינטרסים הללו - במיוחד כשמדובר בעסק קטן, ועל אחת כמה וכמה שמדובר בעסק קטן / יזמות של אישה, הוא בעיני מטרה ראויה כמו כל התנדבות, אם לא יותר מכך. י

HayaBee

New member
נמצא בפורום עזרה לקהילה....רעננה קחי דוגמא

קריאה לדגל - לעבודה עם נוער בראשון לציוןו 0ziris ו 17:10 | 24/09/07 נוער משועמם ..., יושב על הברזלים בשכונה..., לא ילדים רעים. העתיד שלנו- אלו שיכולים להביא לפריצה הטכנולוגית הבאה - או לעזור לאחרים בעצמו יושב ומבזבז את מירב עלומיו בחיפוש קטטות ואלכוהול. האם אתם רוצים לשנות ולו את האחוז האחד שיש בידכם לתת- כדי לשלוף את הכשרונות שמתבזבזים ברחובות ולהביא אותם למסלול טוב ? חשבתם פעם ששעה אחת של נתינה במקום לשבת בכורסא מול הטלוויזיה יכולה לשנות מסלול חייו של נער שבמקום שיסתיים בדקירה יסתיים בתעודות הוקרה? למי שאכפת - מזומן \ת ליצור איתי קשר. נפגשתי עם גורמים בעיריית ראשון לציון ויש לי את ברכתם לגייס מתנדבים שיכולים ליצור קשר עם בני נוער לדבר איתם על מה שמציק - להפנות אותם לכל הפעילות הברוכה שיש למענם בעיר ושכתוצאה מאי נגישות אינם מודעים לה כלל . מתנדבים אלו יעברו הכשרה מתאימה מטעם העירייה . בואו להוציא אותם מהרחוב !!! אחריי .......

varui

New member
בית חולים

לווינשטיין כמו את אמרת בתיך היא בת 13 לכן אני לא הייתי ממליץ לה להכניס אותה לבית חולים כזה שרוב אנשים במצב קשה כי היא יכולה לקבל מין תראומה נפשית בגיל צעיר כזה אבל אם היא רוצה להתנדב היא יכולה ללכת אבל עדיף להיתיעץ אם יוצאת שלה

למעלה