התנדבות ומדור מתנדבים

berckovic

New member
התנדבות ומדור מתנדבים

שלום חברים,
קראתי בעיון את כל השאלות העולות בפורום הזה, אני מבין שיש בעייתיות עם הדרך לתפוס את המדור מתנדבים , בטלפון וכו'.
אני מתנדב לשעבר ואני מנסה לענות לכל מה שאני יודע מהשאלות שעלו פה ומבין שיש כמה שיש להם בעיה עם התהליך.
אשמח לדעת , האם אחרי שתא מתנדבים הפך להיות מדור מתנדבים לאחרונה - האם השיפור של השירות שלהם כלפיכם השתפר? אשמח לקבל דעות בנושא. האם התהליך בתיק שלכם זז או שאתם עדיין מחכים בייאוש?
תודה רבה,
רועי

כיף ומחמם את הלב לראות מתנדב לשעבר

זה נותן לי כוח להמשיך ולהילחם .
אני באופן אישי לא יודעת אם זה עזר או לא ,מאוד מאוד קשה לתפוס את המדור בטלפון ,הם יצרו איתי קשר לפני שעבור וכרגע הם מבררים עבורי על שיבוץ מתאים ...מקווה שתיהיה לי תשובה חיובית מהר וכך לא אצטרך להציק להם כי אני מבינה גם את המקום שלהם שיש להם חוסר בכוח אדם וכל אחד רוצה שיענו לו מהר ובצורה הטובה ביותר ..
הכי חשוב לא להתייאש !!:)

berckovic

New member
לירז

דווקא, לאחרונה תא המתנדבים עבר להיות מדור מתנדבים שהכיל הרחבה של כוח אדם שאומר הוספת עוד חיילים כדי שיוכלו לסייע בקידום תהליכים של המתנדבים שמחכים לתשובות.
בכל מקרה, אני ממליץ בחום לא להסתמך בלחכות לשיבוץ מתאים, אלא לבחור מה את רוצה לעשות בצבא ואז להפעיל את הקשרים במקביל לבדיקה של הצבא.
ככה אין לך מה להפסיד.
בהצלחה :)

.

אני יודעת איזה תפקיד אני רוצה וכבר בראיון הטלפוני אמרתי להם...הם אמרו שיבדקו את העניין וייצרו איתי קשר..
אני צריכה לעשות משו אחר לפי דעתך שיקדם את התהליך ?

אני רוצה לשרת בחוות השומר

כי אלו גם התנאים שאני צריכה עבור השרות שלי(חצי שעה מבית חולים ,רופא בשעות הפעילות שלי ) וממש מעניין אותי העבודה עם הנערים בחווה..
משקית תש

ענברי8P

New member
אני הייתי צריכה לדאוג לעצמי את האמת....

את רוב השלבים גם לפניי וגם אחריי המדור מתנדבים דיי הייתי צריכה ללחוץ עליהם, ואף פעם לא ענו לטלפון, והייתה תקופה שסיננו אותי אפילו קצת באימייל.
הם קבעו לי ראיון בנובמבר והגשתי להם את התפקידים שאני רוצה בסוף נובמבר, ולא החזירו לי תשובה לשום שאלה שלי, כולל מתי אני מתגייסת.
לפניי כמה ימים פשוט ויתרתי ונאלצתי לפנות לחבר שעוסק בכוח אדם בחיל מסוים, והוא פשוט סידר לי תפקיד כי פשוט לא היה לי למי לפנות אחרת, ותוך יומיים משפניתי אליו כבר התקשרו אליי מהחיל וקבעו לי ראיון לתפקיד.
קיצר, הרגשתי שאני צריכה באמת לעשות בשביל עצמי ושאין תמיכה כל כך....

וכל הכבוד לך אגב שאתה מתעניין במה שקורה :))

atlfrm

New member
ניסיתי היום מ-9:00 עד 17:00 לחייג ל"מדור"

מתנדבים - 4 מספרי טלפון שונים - שניים מהפורום הזה ( 03-7379063/4) ושניים שקיבלתי ממיטב (אחד בבוקר - 03-7377823 - ואחד, חדש(!) בצהרים - 03-7387157) - בכולם או שהיה תפוס או שלא היה מענה ואחרי הרבה צלצולים הטלפון ניתק את השיחה וחייג שוב, ואז היה תפוס או שלא היה מענה... הנייד שלי חייג באופן אוטומטי במשך כל השעות האלה, ובאף אחד מהמספרים לא הייתה שום תשובה (לא אנושית ואפילו לא מענה קולי שנותן שעות או מאפשר השארת הודעה).
בכל 1/4 שעה החלפתי את המספר המחוייג בין 4 המספרים.
מייל ששלחתי בבוקר וציינתי שדחוף לא זכה לשום מענה.
בסוף, דרך קשרים אישיים שסיפקו לי את המספר, התקשרתי לשלישות של היחידה בה בתי המתנדבת אמורה (אולי) להיקלט לתפקיד מסוים, ונאמר לי שהיחידה פנתה לפני מספר שבועות לתא מתנדבים ועדכנה אותם שהם רוצים שבתי תגיע אליהם, ומאוד התפלאו לשמוע שלא שמענו שום דבר ולא קיבלנו כל פנייה מתא מתנדבים בעניין.
אז לא - המעבר ל"מדור" לא שיפר כלום! נכון לעכשיו בתי עדיין לא יודעת באופן רשמי ומסודר מתי תתגייס ולאן.
הזהירו אותנו מראש כשנכנסנו לתהליך ההתנדבות שכך זה (לא) עובד, חשבנו שמגזימים. אחרי היום אני זאת שמספרת לכולם איך הדברים (לא) עובדים.... כמה חבל!

למעלה