התנדבות כמהנדס בניין

אור ורד

New member
התנדבות כמהנדס בניין

שלום,

שמי אור, בן 25, סטודנט שנה שלישית להנדסת בניין במגמת ניהול הבנייה (מסיים שנה שלישית עכשיו).
אני פטור משירות חובה מצה"ל מטעמי בריאות והייתי רוצה להתנדב כמהנדס בתום הלימודים.

האם דבר זה אפשרי? מה עלי לעשות כדי לקדם תהליך זה? כשדיברתי עם אחראית המתנדבים בלשכת גיוס ב"ש היא טענה כי יש סיכוי טוב שיעלו לי פרופיל ויגייסו אותי לשירות חובה רגיל של 3 שנים, האם דבר זה באמת אפשרי?

תודה.

נ ו ע ה 12

New member
היי אור

קודם כל, כדי להתחיל בתהליך עלייך לפנות ללשכת הגיוס הקרובה לאזור המגורים שלך, כפי שאכן עשית. אני לא יודעת מה היה המצב הרפואי שלך או מה הוא היום, וגם אין לי את היכולת והכישורים לבחון את הנושא. אם זה מה שהיא אמרה לך כנראה שיש לזה סיבה. אולי המצב הרפואי שלך השתנה והשתפר? יכול להיות שהפטור ניתן מסיבה נפשית? קשה לענות לך בלי לדעת

אור ורד

New member
היי

הסעיף אינו סעיף נפשי. כשהייתי תינוק עברתי ניתוחים במערכת העיכול ובמעמד צו ראשון מצבי הבריאותי היה בדיוק כמו שהוא היום. למעשה, מעבר לניתוחים שעברתי כשהייתי תינוק אין לכך שום השפעה של ממש בתפקוד היומיומי שלי (ולהזכירך כך היה גם בצו ראשון). אני מבין שאת אינך אוטוריטה סמכותית לקביעות מסוג זה אבל בכל זאת אשמח אם תגידי לי אם יכול להיות שיבטלו למישהו בן 25 (יותר קרוב אפילו ל26) את הפטור שהוא קיבל ויחייבו אותו להתגייס למשך 3 שנים? ולצורך העניין, כן, אני רוצה להתנדב..

במידה ואת לא יודעת אשמח אם תוכלי להפנות אותי למישהו שכן יוכל לענות לי על שאלה זו.

תודה על העזרה :)

נ ו ע ה 12

New member
מציעה שתפנה למדור מתנדבים במיט"ב

יכול להיות שהם בעצמם יפנו אותך לתא מוחזרי שירות.

המוקד פעיל בימים א'-ה' בשעות 08:00-12:00.

טלפון: 03-7387157
פקס: 03-7387206 (יש לוודא קבלת הפקס במספר הנ"ל)
מייל: [email protected]

נ ו ע ה 12

New member
08:00-12:00 ו- 13:00-17:00.

למעלה