התנדבות לאחר פציעה

steel10

New member
התנדבות לאחר פציעה

היי, אני עתודאית(ילידת 1987)שבאוגוסט מסיימת 3 שנות חובה ואמורה להכנס לקבע.
עברתי ניתוח שבעקבותיו אני עתידה לקבל פרופיל 21.
אם ברצוני להתנדב חזרה לשירות ולהכנס לקבע , בכמה זמן מדובר? שנה? שנתיים? כעיקרון אני חתומה עד 2015 (שלוש שנים חובה ושלוש קבע) . קראתי איפה שהוא שילדי 1991 ומעלה מתנדבים לשנתיים.

מעבר לכך, מזה אומר שאני מטופלת על ידי קופת חולים? האם אני צריכה לשלם על התרופות והטיפולים?כמו כל אזרח רגיל? כי גם כרגע אני שייכת לקופת חולים אבל אני לא משלמת על כלום מתוקף היותי רכוש צהל :) אשמח להבהרה בנושא.

שאלה אחרונה, מהו הפרופיל שמקבלים כמתנדב? 30?
האם יכול להיות שבועדה שמתוכננת יתנו לי פרופיל 30 בלי הפרוצדורה של להתנדב? או שפרופיל זה ניתן רק לאחר שאני מבקשת להתנדב?

הרבה שאלות, תודה מראש.

hillator

New member
תשובה

יום רוב מקצועות העתודה מוגדרים כמקצוע נדרש.. כתוב על זה במאמרים אבל אני הקצרה יענה לך
את מרבלת כבר בועדה פרופיל 30 ...את עושה קבע מלא שלוש שנים עם הקלות רפואיות מתאימות (סביר להניח בלי
תורניו. וכדומה) הטיפול הרפואי כמו היום דרך ובמימון הצבא... ואת לא משתחררת מצהל כל ההליכים פה שלוקחים שנים זה למלשבים....

בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות וכמובן בריאות
הילה

steel10

New member
רגע רגע..

כרגע אני פרופיל 45, איך זה שנותנים לי 30? 30 זה לא פרופיל של התנדבות? לפי מה שהבנתי האופציות הן 24 או 21 ו24 לא רלוונטי כי אני בקבע אוטוטו.

אם הטיפול הוא כמו היום, אז מה ההבדל ?

זרקו לי משהו בכיוון של פרופיל 21 ואז שאני צריכה להתייצב בבקום אחרי 48 לשחרור ואם אני רוצה להתנדב אז אניצריכה לעבור ועדה...

hillator

New member
מי שאמר לך מדבר שטויות

עבור עתודאים לא נדרש להגיד בקשה או ללכת לבקום
בועדה הרפואית יקבעו לך 21 ויעלו במקום ל30
כלומר תהיי מנודבת לצבא

מי שהולך לבקום ומשתחרר ובקשות זה חילים רגילים

steel10

New member
זה קצת מוזר..

איך את מסבירה את זה שאני מכירה עתודאי שקיבל 21 לפני כחודשיים ולא חזר לשירות?
מעבר לזה שרמ2 והמשקית נפגעים אמרו שהאופציות היחידות הן 21 ו24 ושאחר כך אני צריכה להתנדב.. המידע שלהם מוטעה?!

hillator

New member
תלוי מקצוע ובעיה

עבור מקצוע יש מיקצועות שלא מנדבים בדרך כלל ההומנים... מקצועוצ ההנדסה והרפואה מנודבים כי יש מחסור
אם מדובר ב21 נפשי לא מנדבים בגלל סיווג ביטחוני

למעלה