התנדבות לאחר קבלת פטור באמצע השירות

Lior co

New member
התנדבות לאחר קבלת פטור באמצע השירות

בקרוב אקבל פרופיל 24 רפואי ל6 חודשים אחרי שירות של 10 חודשים בצבא. התבשר לי כי בשל העובדה שכשאחזור לועדה רפואית בתום ששת החודשים תשאר לי פחות משנה לשירות, אני אקבל אוטומטית פרופיל 21. רציתי לברר לגבי אופציות ההתנדבות הפתוחות בפני, בהנחה ואינני מעוניינת לחזור לתפקיד בו שירתתי עד כה. כמו כן, אינני מעוניינת להתנדב מיד ביום שבו אמור להיות שחרורי, מה שאמנם יאריך את התהליך משום שאני אחזיר ציוד ולמעשה אשתחרר לחלוטין, אבל ישאיר לי זמן החלמה מספק בבית. מה אורך הפרוצדורה במקרה כמו שלי? לאילו תפקידים אני אוכל להגיע (האם כמו מלש"ב מתנדב רגיל המקבל פטור משירות מלכתחילה או שתהיה התחשבות מסויימת בתפקידי בצבא עד כה)? האם עלי לבקש המלצות ממפקדי הקודמים בהגיעי לועדת ההתנדבות? האם מספר חודשי ההתנדבות שאהיה מחוייבת אליהם יתחשבו כך שישלימו את השירות לשנתיים החל מיום הגיוס (או שנתיים מיום הגיוס החדש, למעשה מתחילת ההתנדבות, או לחלופין להשלים לשנתיים שלא כוללות את התקופה שבין שחרורי על פרופיל 24 לבין תחילת התנדבותי, כמו דח"ש)? ושאלה מעט יותר כללית, בהנחה סבירה שלא ישלחו אותי לתפקיד המצריך קורס משום שכבר עברתי אחד, האם תהיה תועלת אמיתית לצבא בכך שאתנדב? או שאהיה רק נטל על המערכת? בתודה, המבולבלת...

hillator

New member
קצת תשובות

אני יענה בקצרה כי אני דרך האיפון מהצבא אם יהיה לך שאלות נוספות אני יענה בפירוט בערב 1. אם קבלת הפטור את יכולה להגיש בקשה להתנדבות דרך תא מוחזרי שירות משך הטיפול הוא פחות ממלשבים אבל עדיין לוקח איזה חודש חודשים ( פרט למקרים של אקדמים או כאלו שחתומים לקבע ארוך) 2. הפזמ שהיה עד היום יחשב 3.. בדרך כלל עם המצב הרפואי מאפשר חוזרים לאותו תפקיד אחרת תא מתנדבים מוצא תפקיד מה שלוקח יותר זמן 4. תנסי לקרוא קצת במאמרי הפורום בברכה ובהצלחה הילה

יוסי 19901

New member
תשובה בשבילך

אני עברתי תהליך דומה אז תפני אליי לפרטי ואספר על התהליך

למעלה