התנדבות לאנשים עם מוגבלות

limorst

New member
התנדבות לאנשים עם מוגבלות

שלום, אני מרפאה בעיסוק שמטפלת באישה בשנות ה-50 לחייה אשר עברה פגיעה מוחית בעקבות תאונה ויושבת על כיסא גלגלים ויש לה מטפלת צמודה. האישה הזו היא צלולה בדעתה,מדברת ומשיבה לעניין. בשל הפגיעה היא סובלת מדיכאון אשר מטופל באמצעות כדורים. אישה זו הייתה מאוד פעילה לפני התאונה בין היתר היא התנדבה במקומות שונים. חשבתי שאולי אחד הדברים שיסייעו לה לחוש טוב יותר מבחינה נפשית היא לאפשר לה להתנדב באיזשהו מקום עם אנשים / ילדים פגועים אחרים. האם אתם מכירים מקום בו אנשים עם מוגבלות יכולים להתנדב עבור אנשים אחרים? אני אשמח לקבל שמות של מקומות כאלו בארץ ובעיקר בעיקר באזור ירושלים. תודה.

NoaDe

New member
בירושלים יש מרכז לעיוור

יש אחד בהר הצופים ואני בטוחה שיש עוד בעיר... הפואנטה היא שהיא יכולה להקריא לעיוורים,לעזור להם בלימודים ובכלל לארח להם חברה. כמו כן כדאי לחפש טלפון של עמותת שק"ל שנותנת מענה לאנשים בעלי מוגבלויות שונות ולשאול איפה היא יכולה להתנדב מכיוון שהם מפעילים הרבה מוקדי פעילות בעיר. זה מה שאני יודעת מידע כללי... ואולי גם כדאי לחפש ו/ או לפרסם מודעה באתר שתיל:www.shtil.org.il בלוח המודעות. שיהיה בהצלחה!

sarale20

New member
מוקד סיוע טלפוני של יד שרה

לא יודעת מה הפונקציות שצריכים למלא שם אבל אני מכירה אנשים שמתנדבים שם בתור טלפנים. עוד הצעה- לנסות לחזור למקומות בהם התנדבה ולראות אלו פונקציות היא יכולה למלא שם למרות המגבלה. הצעות נוספות- עזרה לילדים בשיעורי בית,, אירוח חברה לאנשים הנמצאים בבית אבות. הקשבה לסיפורים של ניצולי שואה המשוועים לאוזן קשבת. יש את המרכז לחיים עצמאיים שם גם אנשים מוגבלים מתנדבים בשביל אנשים מוגבלים בהצלחה

למעלה