התנדבות לגלי צה"ל

1515r

New member
התנדבות לגלי צה"ל

לפני כשבוע היה לי ראיון טלפוני עם מישהי מתא המתנדבים והבוקר קיבלתי טלפון מגלי צה"ל שמזמינים אותי לראיון ב30.6
אז מספר שאלות:
מה יהיה בראיון? איזה שאלות יישאלו? איזה כישורים ייבדקו? כמה זמן זה לוקח בד"כ? איזה תפקידים בד"כ מקבלים מתנדבים? אם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת אתם מוזמנים לרשום לי גם...

ושאלה נוספת, איך אני מגיע משם לתוך תל אביב בתחבורה ציבורית? כי בגלל שיפו נכללת כ"תל אביב יפו" זה ממש מקשה עליי למצוא מידע...
תודה לעוזרים!

נ ו ע ה 12

New member
חבר הפורום בר דותן משרת בגל"צ

אבקש ממנו שינסה לעזור לך. בכל אופן בהצלחה בראיון!

בר דותן

New member
אוקי .. אז שיהיה בהצלחה קודם כל..

בראיון תהיה אתה לבד מול קצינת האירגון , טינה מלמד

היא תישאל שאלות אישיות על המא תה מתענין במה עסקתה ליפני מה אתה אוהבה לעשות קצת על המצב המשפחתי הכלכלי ופיזי ועוד קצת ..

לא תיבחן בשום כישור , מכיוון שאתה לא תהיה כתב או קריין או כל דבר אחר שדורש קורס ארוך מאוד ומיונים מאוד קשים ,
אבל .. בכל תפקיד שתתחיל בוא בגלצ אפשר להיתקדם שלהגיע אחרי זה לכל תפקיד אחר .. גג חצי שעה
מתנדבים יכולים לקבל כל תפקיד , עם זה תיפעולי פקידותי , צבאי לכל דבר או שקשור בתוכן של גלצ ..
חוץ מלהיות כתב , עורך , קריין , מגיש וכאלה ..

נ ו ע ה 12

New member
בר תודה על ההירתמות

קודם כל, מניחה שמדובר בשגיאת הקלדה והכוונה היא לחצי שנה, ולא לחצי שעה חח
דבר שני - למה מתנדבים לא יכולים להיות כתבים/קריינים וכו'? לא רואה בעיה (אלא אם באופן ספציפי לא ניתן להוציא חייל מסוים לקורס)

בר דותן

New member
לדעתי כוונתו היתה ל

לכמה זמן לוקח הראיון והכל .. לא ההליך אז זה חצי שעה ..

עם הכוונה היתה להליך .. זה יכול לקחת ימים ספורים מיום הגיוס ..
הכל תלויי בתאירך .. החפיפה למקצוע שהוא יקבל לתפקיד .. תלויה לגמרי בתפקיד ..

נ ו ע ה 12

New member
הבנתי

פשוט כתבת "בכל תפקיד שתתחיל בוא בגלצ אפשר להיתקדם שלהגיע אחרי זה לכל תפקיד אחר .. גג חצי שעה
מתנדבים יכולים לקבל כל תפקיד" - אז חשבתי שהתכוונת שלאחר חצי שנה אפשר להגיע לכל תפקיד.

שוב אני שואלת - למה מתנדב לא יכול להיות קריין/כתב וכו'?

בר דותן

New member
כי הוא צריך לעשות קורס.. ומיונים .. שאת

המיונים יש רק פעם בשנה .. ומאוד קשה לעבור .. מתוך 3000 אנשים מגיעים 30

בר דותן

New member
זה לא שנפסלים

פשוט צריכים לקבל אישןר בתנדבות ואז להתחיל מיונים וזה הליל ארוך מאוד ומיוצר .. אפשר להתחיל בתפקיד פשוט בתחנה ולהתקדם בהמשך

בר דותן

New member
אלו תפקידים שמי שלא התמיין אליהם מראש

יכול לבצע רק אחרי זמן שהוא נימצא בתחנה ומבין איך העיניים עובדים ולהגיש פיילוטים וכלאה ואחריזה נותנים את האופציה , זה אפשרי .. אבל רק אחרי זמן בתחנה

בר דותן

New member
תגיע עד לתחנה מרכזית בתל אביב .. משם קח קו

42 לכיוון יפו וותירד בתחנת שדרות ירושלים פינת יהודה הימית

למעלה