התנדבות ליחידת הסרטה

silver40

New member
התנדבות ליחידת הסרטה

היי, אני לירון :)
לפני כמה שבועות אישרו לי את ההתנדבות,
אני קיבלתי פטור נפשי מהצבא בגלל חרדות שעכשיו פחות או יותר הצלחתי להתגבר עליהן.
אני מיועדת לגיוס בינואר ובינתיים אני אמורה לבחור תפקיד. אני מאוד רוצה לשרת ביחידת הסרטה בגלל האהבה העצומה שלי לקולנוע וזה גם הסיבה המרכזית שבכלל רציתי להתנדב מהתחלה אבל עכשיו בשיחה שלי עם תא מתנדבים אמרו לי שאני לא יכולה לצאת לקורסים או לשרת רחוק מהבית אפילו ביומיות (אני גרה בדרום) אז שירות ביחידת ההסרטה בקריה מחוץ לתמונה.
אני פוחדת שזה יגביל אותי ובסופו של דבר לא אוכל לעסוק בקולנוע בצבא.

שמעתי שיש בחצרים את שה"ד של חייל האוויר אבל אני לא בטוחה.. ואם כן.. הם מקבלים מתנדבים בלי קורס?

אם יש לכם המלצות על יחידות הסרטה טובות או כול תפקיד עם נגיעה לקולנוע בצבא אני ממש אשמח לשמוע,

תודה מראש !

נ ו ע ה 12

New member
אני שירתתי בשה"ד בקריה

לא ניתן להיות צלם ביחידה בלי סיווג, ולמתנדבים על רקע נפשי קשה עד בלתי אפשרי לקבל סיווג, כך שזו בעיה.

תנסי לחפש יחידות בהן הצלמים לא מצלמים סרטים עם חומרים מסווגים, למשל שתהיי צלמת סטילס של אירועי הבסיס וכדומה

silver40

New member
לא מחפשת להיות צלמת

אני מחפשת דווקא להיות תסריטאית \ במאית\ מפיקה.
אני רוצה לשרת קרוב לבית אז אני חייבת למצוא יחידה בדרום..
יש לך מושג על שה"ד בחצרים?

נ ו ע ה 12

New member
שוב, את צריכה סיווג בשביל זה

וגם שלא יהיה לך פטור יומיות, כי יוצאים להפקות וישנים בבסיסים

sharonironi

New member
....

חחחח זה כמעט בדיוק אותו הפוסט שאני פרסמתי לפני הגיוס שלי רק שאני גרה במרכז XD
יש להרבה חיילות יחידות הסרטה עד כמה שידוע לי.. תתייעץ עם תא המתנדבים איפה עוד יש..
ומניסיון - כשאת הולכת לראיון אז לפני זה תוודאי שזה באמת לתפקיד שאת רוצה ולא להיות פקידה ביחידת ההסרטה (זה מה שעשו לי)...
בהצלחה :)

silver40

New member
האמת היא...

האמת היא שכשהיא דיברה איתי בפלאפון היא ושאלה אותי איזה תפקיד אני רוצה ועניתי לה יחידת הסרטה היא לא נשמעה כאילו היא ידעה למה בדיוק אני מתכוונת לכן הרגשתי צורך לדעת לכוון אותה בדיוק. בשביל יחידת ההסרטה צריך להביא תיק עבודות? איך זה בדיוק עובד? :0

למעלה