התנדבות למוקד

amazone

New member
לדעתי צריך להיות פרמדיק אם לא אז

לפחות חובש בדקות האלה עד שניידת/כונן יגיעו לזירה המוקדן יכול להדריך כיצד להציל את המטופל יש גם שיקולים נוספים כמו החלטה האם צריך נט"ן/אט"ן/לבן, השתלטות על אר"ן וכן הלאה. זה ידע שיש לפרמדיק ועל סמך זה הוא מפעיל שיקול דעת

amazone

New member
טוב

לדעתך אפשר לקלקל תשובה מוסמכת? ועוד סתם? יפה לך...

רק לידיעה- גם נוער מקבלים קריאות

במוקדים איזוריים- זאת כמובן לאחר שעברו קורס תורני מוקד, כמו שאורן ציין.

יום.

New member
נוער מקבלים קריאות???

ואני לתומי חשבתי שהשלמת הכשרה זה מגיל 18 ומעלה. נוער יכול הכי הרבה לעבור קורס סייעני מוקד.. (שאני עדיין לא הבנתי מה הוא עושים במוקד חוץ מלהפריע לי). אי אפשר לקבל קריאות 101 אם לא עברת השלמת הכשרה (כלומר נוער לא מקבל קריאות מאזרחים)

את צודקת נוער עובר סייעני מוקד

וכאשר הם מקבלים קריאה הם מעבירים את השיחה למוקדן אחד. הסיוע של הנוער הוא בדברים מנהלתיים

orend123

New member
באיזור כרמל

גם מ ישעבר קורס "מסייעי מוקד" מתפקד כמוקדן מן המניין לאחר ההשתלמויות. אם אנחנו מפריעים לך זה רק כי אתה חושב שאנחנו שם לקנות לך קפה ופיצה.

יום.

New member
סייעני מוקד לא מקבלים קריאות!

ואם נוהגים כך במוקד כרמל זה חמור מאוד! (מחר נדבר עם גונן ונראה אם זה נכון) ואני לא חושבת שסייעני מוקד במוקדים איזוריים אמורים לקנות לי קפה ופיצה, בטח שלא מאיזור כרמל בכל זאת קצת רחוק להגיע מחיפה לת"א. ורק לידע כללי אני בת.

orend123

New member
עם גונן? בבקשה הוא כבר לא א.מוקד

איזור כרמל שונה מאיזורים אחרים, זה האיזור היחידי שהעביר קורס סייעני מוקד לנוער, מגיל 17 ואחרי תער"ן, באישור אגף מבצעים במד"א עם תעודה הכשרה. תוכנית הקורס היתה שווה להשלמת הכשרה ונותנת לנוער את אותן הסמכויות של מוקדן. הקורס היה פיילוט ועקב בעיות לוגיסטיות אין אפשרות לפתוח אותו בתחנות אחרות (בחיפה פשוט היה מוקד חירום ובו עשו את הקורס). בתחנות אחרות הוחלט לעשות השתלמות מסייעים לנוער על מנת שיבצעו דברים מנהלתיים ותו לא. ודרך אגב, אם את צריכה א.מקוד זה שי.

למעלה