שלום רבו Aimee ו 13:51 | 21/11/04 אנחנו כ-10 עובדים בחברה מעוניינים להתנדב למען הקהילה. אולי אפשר טלפונים שמות או כתובות של ארגונים או עמותות שזקוקים לנו? (לעזור לעוורים, נכים,עולים,ילדים בסיכון, חולים וכו')
אהלן אנשים יקרים שמי אורית הלפרין ואני יו"ר אקים בת"א. אקים ת"א מטפלת בכ-2000 אנשים בעלי פיגור שכלי בעיר ת"א ובבני משפחותיהם. אנחנו מאוד מאוד זקוקים לכמה שיותר מתנדבים אז פליז תפנו למשרדי אקים ת"א לטל' 03-5255447 / 03-5254283 או אלי ישירות לטל' 0506-442556 תבורכו על היוזמה ו-
מה המצב אורית איך את מרגישה אני עדיין מחכה לטלפון ממך לגבי משדיברנו... ולגבי מתנדבים אני מחפש מתנדבים לחנוכה לשמח ילדים חולים כמו"כ מאוד חשוב לי מתנדב יהיה מוכן להגיע לעיור פעם או פעמים בשבוע בחולון ... איציק
העברתי אותם למנהלת האחראית והיא תיצור עימכם קשר בשבוע הקרוב אני מאמינה. איציק, אנחנו מחפשים משהו שנוכל לעשות כל השנה, ממש להקשר לאיזשהו ארגון ולא רק לחג, למרות שהייתי מאוד שמחה לעשות זאת - המנהלת לא הסכימה
לכל השנה כרגע אנו עובדים על פרוקיט של חנוכה ואח"כ גם יש פורים וכו' ובמשך השנה יש לנו מקום של חברה עם פיגור שכלי וכו'. הכי טוב שתצורו איתי קשר טלפוני. איציק