התנדבות למען קהילה-AIMEE

jole

New member
התנדבות למען קהילה-AIMEE

שלום רבו Aimee ו 13:51 | 21/11/04 אנחנו כ-10 עובדים בחברה מעוניינים להתנדב למען הקהילה. אולי אפשר טלפונים שמות או כתובות של ארגונים או עמותות שזקוקים לנו? (לעזור לעוורים, נכים,עולים,ילדים בסיכון, חולים וכו')

אני זקוקה אני זקוקה ! ../images/Emo24.gif

אהלן אנשים יקרים שמי אורית הלפרין ואני יו"ר אקים בת"א. אקים ת"א מטפלת בכ-2000 אנשים בעלי פיגור שכלי בעיר ת"א ובבני משפחותיהם. אנחנו מאוד מאוד זקוקים לכמה שיותר מתנדבים אז פליז תפנו למשרדי אקים ת"א לטל' 03-5255447 / 03-5254283 או אלי ישירות לטל' 0506-442556 תבורכו על היוזמה ו-
ענקית מראש באם תחליטו לפנות אלינו אורית

איציק78

New member
היי אורית מה המצב ולגבי מתנדבים

מה המצב אורית איך את מרגישה אני עדיין מחכה לטלפון ממך לגבי משדיברנו... ולגבי מתנדבים אני מחפש מתנדבים לחנוכה לשמח ילדים חולים כמו"כ מאוד חשוב לי מתנדב יהיה מוכן להגיע לעיור פעם או פעמים בשבוע בחולון ... איציק

Aimee

New member
תודה רבה, גם על המסרים

העברתי אותם למנהלת האחראית והיא תיצור עימכם קשר בשבוע הקרוב אני מאמינה. איציק, אנחנו מחפשים משהו שנוכל לעשות כל השנה, ממש להקשר לאיזשהו ארגון ולא רק לחג, למרות שהייתי מאוד שמחה לעשות זאת - המנהלת לא הסכימה

איציק78

New member
כמובן שיכליעם להצטרף

לכל השנה כרגע אנו עובדים על פרוקיט של חנוכה ואח"כ גם יש פורים וכו' ובמשך השנה יש לנו מקום של חברה עם פיגור שכלי וכו'. הכי טוב שתצורו איתי קשר טלפוני. איציק

אהלן איציק

התקשרתי ולא ענית..מקווה שזה היה למס' שלך.. תוכל לחזור אלי? לגבי מה שקבענו- מה שקבענו זה שאתה ואור תגיעו לפגישה אצלי במשרד. אז מי שמחכה זו אני

למעלה