or_k ידידי תאפשר לי להסביר לך משהו
אמנם יש שוטרים שלא מתנהגים למתנדבים מי יודע מה, ואפילו קצת בזלזול, אבל שוב זה לא כולם זה רק מספר מועט, ובפרט השוטרים החדשים שמגיעים לסיור, איתם לרוב יש בעיות, כמו למשל במחסום בוקר, יש מתנדבים שהם מומחים בעניין המחסום בוקר, והשוטרים החדשים שלפעמים זה פעם ראשונה שלהם שהם נמצאים במחסום, ואז מה שקורה המתנדבים שכבר יודעים מה שמוטל עליהם במחסום, נגשים ישר ולעניין (כמו שאומרים), ואז לפתע מגיע השוטר ומשנה את כל צורת המחסום, ואז מתחיל הויכוח בין המתנדב לשוטר, והשוטר למעשה חושב בצדק שאני בתור שוטר לא תלמד אותי מה שצריך לעשות במחסום, ואילו המתנדב גם חושב ובצדק שאני בתור מתנדב כבר הייתי לפחות בעשרה מחסומים ואני מומחה יותר גדול, ואז נוצר ויכוח, והמתנדב מתפלל שכבר יגיע השעה שיסתיים המחסום שהוא יוכל ללכת הבייתה, וזה ממש חבל. ולגבי הכלכלה שנכנסים מתנדבים לארוחת צהריים, ושהשוטרים מסתכלים על זה יענו בבוז, זה נשמע לי מוזר, ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה. ולגבי בדיקת רכב מה שהזכרת, לא תמיד יש אפשרות ליומנאי לעלות מולך ולבדוק במסוף את הרכב, לפעמים צרכים להמתין קצת בסבלנות, לפעמים זמן ההמתנה היא יכולה להיות גם 20 דקות, זה דבר שלא תלוי לא בנו ולא ביומנאי. וחוץ מזה שתמיד יש למי לפנות ולהתלונן, על שוטרים שלא נותנים את הכבוד הראוי למתנדבים