התנדבות למשטרה בדרך אחרת

איציק78

New member
התנדבות למשטרה בדרך אחרת

ב"ה דיברתי עם ליאורה ממשטרת מטה מחוז מרכז בעיר רמלה נפתח מוקד המצויד במערכות מחשוב מהמשוכללות בארץ, המאפשרות מערך תגובה מהיר בשרות לאזרח. אנו קוראים לך לבוא, לתרום ולסייע למשטרה בסביבת עבודה נוחה, מעניינת ומאתגרת במוקד. הנתונים הדרושים: * מעבר סיווג בטחוני * יכולת עבודה בתנאי לחץ * גישה לקהל (ידיעת שפות נוספות - יתרון) * בוגרי 12 שנות לימוד * עמידה בהכשרה מיוחדת * אוריינטציה בהכרת שטח וכבישים * גילאי 20 שנה ומעלה * סבלנות וסובלנות אם הנך רואה עצמך מתאים/ה בוא/י והצטרפ/י אלינו! את/ה מוזמן להתקשר אליי בכדיי שנוכל לארגן קבוצה מכובדת אז הפלא´ שלי 052952226 או במסר ונהיה איתך בקשר. תודה מראש איציק

epi

New member
לאיציק 78

היי אני בשח"מ במחוז מרכז ברמלה..המקום שם דבר נפלא אבל רק לציין שעכשיו אנחנו נכנסים לימי לחץ רציניים וחייבים מתנדבים לשם. אתה בא אלינו להתנדב?

איציק78

New member
אני מאוד רוצה להגיע

אבל אם אני יגיע אני לא בא לבד אני יבוא אם עוד כמה חברה רציתי רק לשאול אותך אני בחור דתי אם יש בעיה אם זה? ואני רוצה לגייס עוד חברה חרדים ודתיים מצפה לתשובתך איציק

מתנדב

New member
איציק78 ח"ו, למה שתהיה בעיה

בזה שאתה דתי?, או שתגייס דתיים או חרדים?. במשטרת ישראל כל גוף שמגיע להתנדב ולתרום מיוזמתו, זה דבר גדול ומשטרת ישראל צריכה את הכוח שלנו. ואין שום הבדל בין דת, מין, גזע ולאום.

epi

New member
אין בעיה...

יש אצלנו כמה חברה דתים והם עושים משמרות או שישי בוקר או במוצאי שבת הם לא באים בשבת לעבוד. בעיקרון אין בכלל בעיה אם זה.

מתנדב

New member
אכן הכתבה הזאת פורסמה גם בעיתונים

וזה דבר חשוב מאוד ועל כל מי שחושב שהוא ראוי לזה שיגש. ולגבי המערכת המחשוב זה ידוע שגם בתחנת תל אביב יש שם את המערכת המיחשוב וכל אירוע שמתקבל בטלפון זה נרשם אוטומטית במחשב, לעומת תחנות אחרות.

epi

New member
למתנדב

לא בתחנת ת"א יש את המחשוב הזה...זה נקרא מחוז ת"א שהם מטפלים בכל אזור ת"א וסביבה. בארץ יש 5 מקומות אם מחושב כזה שמטפלים באזורים יש את מחוז ת"א,מחוז מרכז,מחוז ש"י,מחוז ירושלים ומחוז צפון. שכל מחוז מטפל באזור שלו.

מתנדב

New member
אפרת את צודקת

אני פשוט מיהרתי מאוד ולא שמתי לב מה שכתבתי ולא יצא לי עד עכשיו לראות את זה בכלל, ועכשיו אני מסתכל וצוחק בעצמי איך טעיתי.

למעלה