התנדבות לצבא לאחר שאבחנה התשתנתה

Pocketpc1

New member
התנדבות לצבא לאחר שאבחנה התשתנתה

שוחררתי מהצבא בעקבות חשד לקרוהן ואחרי המשך טיפולים ובדיקות האבחנה השתנתה והיום אין עדות ברורה לקרוהן אלא ל IBS רציתי לדעת אם בתהליך ההתנדבות יכול להיות שיגייסו אותי גיוס רגיל בגלל האבחנה הזאת? כמובן שבהתחלה היה לי בדיקות דם ובדיקות גאסטרו לא טובות.!

hillator

New member
ככה

קרוהן זה פרופיל 21 (או 30 במידה ומתנדבים) מעי רגיז זה שלל פרופילים בין 72 ל45 תלוי בחומרה של הבעיה. אז בעיקרון יכולים לעלות לך פרופיל ולגייס אותך כרגיל. תאורטית, איך זה הולך מבחינת הנהלים כי ניראה לי שיש פרק זמן מסוים שבו אפשר לערער על קשירות לשירות ,אני לא בטוחה ולכן ההיתי מציאה לעשות את אחד מהדברים הבאים: 1. להתקשר ללשכת גיוס ולברר. 2. לשלוח מייל לתא מתנדבים ולברר. 3. אם לא תצליחי לקבל תשובה קצינת תא מתנדבים נעמה תתארח כאן בשבועים הקרובים לענות על שאלות. 4. אני אחפש מחר במחשב בצבא מה הנהלים באתר חיל רפואה , אני באמת מקווה שיהיה לי זמן לזה כי יש לי עומס מטורף השבוע

hillator

New member
מברור שערכתי ישירות היום

את צריכה לפנות ללשכת גיוס ולהציג מסמכים רפואים שמעידים שאין לך מחלת מעיים שמזכה בפטור מצבא פה יש שתי אופציות: 1. יעלו לך לפרופיל מתאים בגין מעי רגיז ותגויסי כרגיל. 2. יחליטו לא לגייס אותך מסיבות אחרות (עודף כוח אדם וכ'ו) ואז תוכלי להתנדב. אבל קודם לכן צריך לברר באיזה סטטוס את ע"י לידע את לשכת גיוס

שיווה100

New member
צה"ל, הכל יכול להיות.. אבל לא נראה לי

קשה לי להאמין למען האמת. אם כבר פטרו אותך משירות ואת מגישה בקשת התנדבות (ולא בקשה להעלאת פרופיל) תהליך ההתנדבות יתחיל לרוץ דרך תא מתנדבים וקשה לי להאמין שיעבירו אותך למסלול גיוס רגיל מכיוון שבשלב הזה את לא מחויבת בשירות (עקב הפטור) כך שאם זה יקרה ויגידו לך שאת יכולה או להעלות פרופיל ולהתגייס כרגיל או לא להתגייס - תוכלי לבחור מה את מעדיפה. שוב, לא מאמינה שתגיעי למצב כזה בכלל.

hillator

New member
לפי תא מתנדבים

הם יטפלו בבקשה שלה רק אחרי שהיא תידע את לשכת גיוס שאין לה קרוהן ולשכת גיוס תחליט שלמרות זאת לא מעלים לפרופיל כשיר לשירות

Pocketpc1

New member
אז מה עושים?

אז מה אני עושה? אני רוצה להתנדב אבל לא רוצה להתגייס רגיל כי לא התייחסו אליי כמו שמתייחסים והתנאים של מתנדבים. אני סובל מכאבי בטן עד כדי כך שחשבו שיש קרוהן והיום יש לי מעי רגיש ואף פעם לא שללו את הקרוהן

למעלה