התנדבות לצבא לסובל ממחלה

dinben

New member
התנדבות לצבא לסובל ממחלה

שלום רב ,
אני סובל ממחלת הצליאק האם הוועדה המיוחדת מאשרת להתנדב לצהל או עושה בעיות , יש לי תאריך לוועדה בעוד חודשיים,
כמו כן רציתי לברר פרטים על המתנדב האם הוא משרת כמו חייל רגיל, כמה זמן שירות , האם יכול להיות לוחם , אם לא אז מה כן ואיך זה נקבע
האם יכול ללכת לעתודה . אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל זה נפל אלי פתאום ואני לא יודע מה לעשות

hillator

New member
תשובות

פרה פרה בלי לחץ
1. ברוכה הבאה
2.עושים בעיות שמדובר במחלות ובעיות נדירות , צליאק זה משהו נפוץ
3. השירות שנתיים ההבדל בינך לבין חייל רגיל זה פטורים , שירותי רפואה אזרחים, כחולה צאליאק תקבל תוספת כסף למזון משך השירות הוא כשנתיים יתכן ויהיו תפקידים שיבקשו 3
4. עתודה סגורה למתנדבים ( אלא אם כן הפרופיל יורד במהלך הלימודים ) בנוגע לקרבי זה תלוי במיקרה ובהחלטת רופא תא מתנדבים
ממליצה לך לקרוא מאמרים בפורום ושאלות נפוצות יש שם תשובות להרבה דברים ואתה תמיד מוזמן לשאול שאלות
הילה

dinben

New member
תודה רבה על מהירות התגובה

הלחץ ירד
אולם היום בוועדה אמרו לי שאני יקבל פטור מהצבא ואם אני רוצה אני יזומן לוועדה מיוחדת (נקבעה לעוד חודשיים )
האם הוועדה המיוחדת הזו היא שקובעת את האפשרויות שלי להתנדבות?
מעניין אותי תחום המחשבים והאלקטרוניקה האם יש משהוא שאני צריך להכין מראש לפני הגיו

hillator

New member
הועדה זו ועדה רפואית

מציאה שתתחיל לקרוא את המאמר על הליך ההתנדבות, קיבלת כבר פטור מהצבא?
יש מאמר מסודר שמסביר את כל ההליך, מצרפת קישור
הכי כדי שתגיד לי באיזה שלב אתה ולפי זה אני אכוון אותך
בברכה

dinben

New member
שאלות נוספות?

היום בוועדה אמרו לי שאני יקבל פטור מהצבא ואם אני רוצה אני יזומן לוועדה מיוחדת (נקבעה לעוד חודשיים )
האם הוועדה המיוחדת הזו היא שקובעת את האפשרויות שלי להתנדבות? או זו וועדת הפטור מהצבא ?
מעניין אותי תחום המחשבים והאלקטרוניקה האם יש משהוא שאני צריך להכין מראש לפני הגיוס
וכמה זמן בערך יש לי להתכונן (כלומר כמה זמן התהליך ואיך אני מברר לגבי תפקידים ).

למעלה