התנדבות לצבא

lorag54

New member
התנדבות לצבא

הבן שלי התשתחרר מהצבא פרופיל 21 הוא מאוד רוצא לשרת כמתנדב בצבא, שאלתי היא האים יתנו לו קורס בצבא אפילו אם הוא מתנדב, למשל הוא גאון במחשבים והיה רוצא לקבל קורס, כדי שיוכל לתרום לצבא. ושירות של שנתיים יוכל לעשות? תודה על התשובות

hillator

New member
תשובה

ככה לגבי מחשבים את קורס תכנות של ממרם לא ניתן לעשות אבל ניתן להיות תכניתן שחור
בנוגע לקורסים בכללי וגם עבודה עם מחשבים בצבא עם הפרופיל הוא בגין בעיה רפואית זה אפשרי בלי בעיה... אם זה בגין בעיה נפשית אז לא כי לא ניתן לצאת לקורסים ולא ניתן לקבל סיווג

בברכה ובהצלחה

lorag54

New member
התנדבות לצבא

תודה על התשובה. שאלתי היא אז מה באמת הוא יוכל לעשות בלי קורס, וכמה זמן הוא יוכל לשרת כמתנדב כי הוא רוצא לעשות את זה לתקופה ארוכה.

hillator

New member
תשובה

הרבה תפקידים פקידותיים.
מדובר על התנדבות על רקע נפשי? אם יש לך בעיה לענות כאן שלחי לי מייל [email protected]

lorag54

New member
מתנדב

אני מודה לך מאד על תשובתך המהירה. אני לומדת הרבה מהפורום במקום. היינו שבוע שעבר בלשכת גיוס, הוא שוחרר מהצבא בפרופיל 21 הוא אובחן ocd בעיית התארגנות , הוא רוצא להתחיל כבר את התהליך של ההתנדבות ורוצא תפקיד טוב, הוא מוכשר במחשבים, ורוצא לצאת לקורס. האים הוא יכול כבר להתחיל את התהליך, בלי לחקות לוועדה הרפואית?ולאן הוא צריך לפנות, כי אן לו מה לעשות בבית.כמה זמן תירונות הוא יצטרך לעשות? מודה לך מכל הלב על תשובותך.

hillator

New member
תשובה

הבעיה שציינת מוגדרת בצבא כבעיה נפשית
לכן סביר להניח שתפקיד בתחום המחשבים הוא לא יוכל עקב אי יכולת לעבור סיווג ביטחוני במהלך השב"כ

ההליך הוא כזה:
1. הגשת בקשת התנדבות.
2. הליך רפואי לאישור התנדבות, במקרה הנ"ל מול גורמי בהר"ן.
3. מציאת תפקיד לאחר האישור הרפואי

במידה ויש לך שאלות אשמח גם לענות במייל אם לא נוח לך לדבר פה או טלפונית
בברכה

למעלה