התנדבות לצהל

Gordon1995

New member
התנדבות לצהל

היי רציתי לדעת אם יש גיוס מתנדבים באוגוסט ואם מישהו יותר משהו על משק ביטחון מידע

liavavraham

New member
היי

גיוס מתנדבים הבא ייערך ב-14.8.

לפי אתר 'עולים על מדים', מש"ק ביטחון מידע אחראי לסכל את מאמצי האויב, לאסוף מידע אודות צה"ל ובכך לסייע בהגנה על ביטחון חייליה ואזרחיה של המדינה. תחומי העיסוק העקריים הם: אבטחת המידע המסווג בצה"ל, קביעת נהלים לאבטחת טכנולוגיות מתקדמות ומסווגות, אבטחת מערכות מחשוב ותקשורת, תחקור ואבחון של המשרתים בתפקידים מסווגים בצה"ל.

תפקיד חשוב בהחלט.

notish

New member
בהזדמנות זאת -

היי,

רציתי לדעת מהו הגיוס הבא אחרי 14 באוגוסט ??איך אפשר לדעת ?

וכל כמה זמן בערך יש גיוס מתנדבים ???

תודה .

liavavraham

New member
תאריכי גיוס מתנדבים

התאריכים הבאים אחרי ה-14.8 הם:
3.10 ו- 26.12.
תוכל לראות את התאריכים בראש הפורום, בכיתוב האדום "יצירת קשר עם מדור מתנדבים + תאריכי גיוס".

בערך כל חודשיים לפי מה שהבנתי יש גיוס מתנדבים.

notish

New member
תודה רבה על מהירות התשובה והפירוט

דרך אגב,
חייבים לעשות את הטירונות הזאת ?
אפשר בלעדיה ??

liavavraham

New member
בשמחה

בעיקרון, מתנדבים צריכים לעבור את הטירונות הזאת, כי הם לא עוברים טירונות רגילה כמו שאר המתגייסים.

אני אישית לא עשיתי את הטירונות, והתגייסתי בגיוס פרטני (שלא כחלק מתאריכי הגיוס הרשמיים של מתנדבים), אך זה בגלל שלא התאפשר לי להתגייס באותו מועד. אך בהחלט אני אשמח לעבור אותה גם. זו חוויה וכיף להכיר שם עוד מתנדבים שבחרו להתגייס למרות הפטור.

נ ו ע ה 12

New member
במקרים מסוימים מקבלים פטור גם מהטירונות הזו

אבל בתור מי שכן עברה אותה - אין לך מה לחשוש ויתרה מכך, זו באמת חוויה שמסתיימת מהר מדי.

נ ו ע ה 12

New member
בנוסף למה שליאב כתב,

אני מצרפת לך מידע נוסף מאתר חיל האוויר. אם אתה מעוניין אתה מוזמן לפנות בנושא לאחראים על המתנדבים בחיל האוויר, בטלפון או במייל: 03-6062922 / [email protected].

למעלה