התנדבות לצה"ל בגיל 21..

gil149

New member
התנדבות לצה"ל בגיל 21..

שלום לכם. לפני כשלוש שנים קיבלתי פטור מצה"ל מטעמי בריאות (מעולם לא התגייסתי), עקב מחלה הנקראת "קוליטיס", וב"ה מצבי טוב (כלומר אפשר בהחלט להתנדב לצבא). במשך שלוש השנים הללו למדתי באוניברסיטה - מדעי המחשב, והיום אני לקראת סיום התואר - והנני מעונין להתנדב שנה הבאה לצבא. רציתי לשאול למי צריך לפנות לשם כך (טלפון...)? אפשר איכשהו להתנדב במסגרת המקצוע? ומהם בכלל התפקידים המציעים למתנדבים בכלל, ולמתנדבים עם תואר בפרט? תודה, גלעד

יש כל מיני

אתה צריך לפנות ללשכת הגיוס שאתה "שייך" אליה. שם יש את מדור פרט, תשאל את כל השאלות שיש לך. השמועות אומרות גם שגיל 21 הוא גבולי להתנדבות. יש המון תפקידים בנושאי מחשבים. חשוב שתציין שתקבל תואר זה יעזור. אני לא יודע אם התואר יתן לך מעמד מיוחד, אבל בטוח שהוא יעזור לך לקבל תפקיד טוב.

gil149

New member
טלפונים, בבקשה..

אם אפשר בבקשה (אני שייך לתל השומר) בכל מקרה, אני עדיין לא אהיה בן 21 כשאסיים ללמוד, למעשה יחסרו לי משהו כמו חודשיים. אני רואה שלא ממש יודעים מה קורה לגבי התואר - אז אני מבטיח לעדכן לגבי שיבוץ - נראה אם יכניסו אותי לתפקיד שמצריך תואר או שלא... בכל מקרה, תודה.

המרחפת

New member
טלפונים

יש טלפונים רלבנטיים בעידכון השבועי. ידיד שלי התגייס בגיל 22 והתנה את ההתנדבות בכך שישובץ לתפקיד שינצל את התואר שלו. עם סיום השירות, היו לו שנתיים ניסיון בתחום שהוא למד.

למעלה