התנדבות לצה"ל

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

אחרי מאבק ממושך מול צה"ל התנדבתי ביום ראשון האחרון לצה"ל אך יש לי בעיה נוראה שמציקה לי ואני צריך את עזרתכם אז ככה אני צמחוני ולכן הנעליי עור לא מתאימים לי וראיתי דף שחילקו לי שאומר שבשביל הנעליים איני צריך להוכיח להם דבר על היות אורך חיי כך וכך אך לעומת דמי כלכה אכן צריך להוכיח ופניתי אם בעיה הזאת לכמה גורמים ובהם תא מתנדבים ,אפסנאות בבק"ום מה אני אמור לעשות באיזה דרך גישה להתנהג ? וגם עוד דבר לא אני ועוד כמה ח'ברה שהיו איתי לא קיבלנו ת'תעודת מתנדב שלנו מישהו יודע מה קורה עם זה ?

hillator

New member
כמה דברים (אם אני זוכרת נכון אתה מוחזר שירות)

1. תעודת מתנדב בגדול אפשר לפנות גם דרך המרפאה בבסיס כי זה תעודה שחתום עליה רופא תא מתנדבים בענף רותם. בגדול מה שחשוב זה שבמחשב של חיל רפואה כתוב שאתה פרופיל 25\30. מציאה שתפנה לאיזה קצינת מנהלה ביחידה היא תוכל לברר. כמו כן ברגע שאתה פרופיל 25\30 השלישה לא אמורה לשבץ אותך לטורניות\שמירות \אבטש"ים וכ'ו. 2. נושא נעלים ממה שאני יודעת זה רק לטבעונים ואתה צריך לפנות עם זה למשקית ת"ש וצריך תצהיר חתום מאורח דין וכל זה. זה לא קשור למתנדב.

hillator

New member
נושא טבעונות

מצרפת קישור זה מופיע שם בשאלות בסוגיה של פטור מנעל עור

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

אבל תסבירי לי את מה ההגיון בזה שחיילים אשר מקיימים אורח חיים כזה וכזה יהיו צריכים לנעול נעליי עור בזמן הדבר הזה ?

hillator

New member
תשובה

1. לגבי תעודת מתנדב בועדת התנדבות קבעו לך פטורים קבועים נכון? לזה חשובה התעודה הזאת. מה שחשוב שרופא יחידה ידפיס את הפטורים האלו על טופס 102. בגדול מי שמנפיק את התעודה זה לא תא מתנדבים אלא ענף רות"ם. למרפאה אמור להיות דרך להתקשר אליהם.כמו כן במידה ומדובר על בעיה רפואית שמצריכה נגיד שהייה קרוב לבית חולים או חשש להתעלפויות אז שהמפקד הישיר שלך יהיה מודע לזה (שלא פתאום תתעלף לו במשרד) 2.טבעונות- זה לא קשור להתנדבות, וזה אותו היגיון שלפני קבלת פטור זקן מתאמי דת מגלחים זקן. מה ההיגיון לחייב אדם דתי לגלח זקן?

למעלה