התנדבות לצה"ל

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

תא מתנדבים מצא לי שיבוץ התגייסתי הכל טוב ויפה אבל כשעשיתי טופס טיולים אז כשעברנו דרך ביטחון שדה נאמר לי שיכול להיות שאני אצתרך לעבור תחקיר ביטחוני אבל זה לא אמור להיות לפני הגיוס שמישהו יעשה לי סדר בבאלגן ?

hillator

New member
הסבר

מה שאתה שואל זה אם מצאו לך תפקיד למה לא העבירו אותך סיווג ביטחוני לפני הגיוס אלא רק אחרי? זה בגדול לא משנה הרבה פעמים מעבירים סיווג ביטחוני אחרי הגיוס או מעלים סיווג ביטחוני , מחתימים על שוסים וכ'ו. אם גדלת בארץ , לא גרת בחו"ל ואין אירועים חריגים לא אמורה להיות בעיה

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

גרתי בחו"ל כאילו נולדתי שם בארה"ב למה יכול להיות בעיה עם זה ? ובמקרה שלא אעבור מה יכול לקרות (ז"א גם במקרה הגרוע ביותר ? )

hillator

New member
מדברים על מגורים באירן

לא על מגורים בארצות הברית

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

*ראשית כל אני מצתער שאני פותח הרבה הודעות בזמן כל כך קצר. לפי דעתי לא ניסחתי את שאלתי טוב ולכן היא לא הייתה מובנת אז ככה : מתנדב שגויס ושובץ במקום X ואותו מקום מצריך ממנו סיווג ביטחוני מה קורה אם הוא לא עבר את הסיווג ? ואם יש פה כאלה מתנדבים שעברו את הפרצדורה הזאת ויכולים לספר אני אשמח בריש גלויה

hillator

New member
מקרה יחיד שאני מכירה

זה עתודאי שהיה לו עבר פלילי במהלך הלימוד לא עבר ולא שובץ במקצוע. אין שום סיבה הגיונית בעולם שלא תעבור כל עוד לא עשית דברים שיכולים לפגוע במדינה או אחד מבני משפחתך עשה. וזה רלונטי לכלל החילים בצהל ולא רק למתנדבים, בנינו גם לשלישה של היחידה יש סיווג ביטחוני וקשה לי להגיד שהיא יודעת את סודות האטום של ואננו. בברכה נ.ב שירשרתי להודעה הקודמת הילה

יוסי 19901

New member
התנדבות לצה"ל

אז יכול שאם עדיין לא קיבלתי את התעודת מתנדב שלי זה איך שהוא קשור ל מרפאת מיתר ?

hillator

New member
אולי הם אחראים להנפיק את זה

מציאה שתעדכן את המפקדים שלך או את השלישה של היחידה שיפנו לתא מתנדבים וינפיקו לך תעודה. להבא אבקש לשרשר. הילה

למעלה