התנדבות לצה"ל

carmela756

New member
התנדבות לצה"ל

שלום יש לי פרופיל 21 על רקע מצב רפואי, יש לי אפשרות להתנדב והתחום שאותו אני מאד רוצה יש מצב שלא יאפשרו לי עקב המצב הרפואי.....היכן ניתן לראות איזה תפקידים אוכל לעשות מתוך מה שמוצע לבעלי פרופיל כשלי?

hillator

New member
תשובה

א. מה התחום שאת רוצה? ב. בגדול המסלולים שסגורים למתנדבים הם מסלולים הדורשים חתימה על קבע ארוך מראש, כל מסלול אחר פתוח בהתאם למגבלות הרפואיות ולנתונים אישים. אז אין ממש רשימה כזאת. ברגע שתבואי עם רעיון לתפקיד יבדקו א. האם את מתאימה לו גופנית ב. האם מבחינת נתונים. למשל אי אפשר להיות טייס עם אני סובלת ממום לידה בלב. ונגיד אני רוצה להתנדב לשרת ביחידת התוכנה של חיל מודיעין אבל מה לעשות מימי לא נגעתי במחשב זה קצת בעייתי. בברכה

carmela756

New member
ראשית תודה מכל הלב על התגובה המהירה!!

התחום שאני רוצה זה חובש...אין לי בעיה עם חתימה רק שיש לי רצון לתפקיד חובש ואם לא אז משהו עם פעילות אקטיבית ולא ישיבה במשרד עם ניירת. הבעיה הרפואית שהורידה לי פרופיל נקראת: טרומבוציטופניה....

hillator

New member
לגבי חובש ביררתי על זה לא מזמן

א. זה לא דורש קבע מובהק ב. אין לי מושג לגבי הבעיה הרפואית שלך ספציפית כי אני לא רופא, התשובה שקיבלתי הייתה שבמידה ונתוני המועמד מתאימים (קב"א דפ"ר וכ'ו) ורופא תא מתנדבים יאשר- המתנדב יוכל להיות חובש. אני מניחה שמדובר על חובש מרפאה ביחידה עורפית ולא ללוות גדוד בגולני בשטח, כמו כן אני מאמינה שאם יבוא מישהו עם יד אחת לא יאשרו לו. בברכה

carmela756

New member
תודתי לך .

האם יש דרך לברר לגבי האפשרות בכלל להתקבל לפי הנתון הבריאותי, היות ובפגישה שהיתה לי אמש בתה"ש נאמר לי שלקורס חובשים כבר זו בעיה שאתקבל, אבל אם אני צאד רוצה שאגיש בקשה ואולי......

hillator

New member
רק רופא תא מתנדבים

זו החלטה שלו ושל ענף רותם הם הסמכות לנושא בצבא לא ניראה לי גם מישהו יוכל להגיד לך את זה סתם ככה לפני שיבדקו את התיק הרפואי שלך לעומק בברכה

למעלה