התנדבות לתיעוד המבצעי בדובר צה"ל

noobizm

New member
התנדבות לתיעוד המבצעי בדובר צה"ל

שלום לכולם, שמי עדיאל, מתנדב ממחזור ספטמבר 09' אני יודע שחלקכם מחפשים תפקיד שהוא גם מעניין וגם משמעותי לשירות הצבאי שלכם, ואני מקווה שאוכל לעזור קצת קודם כל, אני אשתדל להיות קצת פעיל בפורום הזה, הרי רובכם נכנסתם לעולם הצבא שאותו אתם לא הכי מכירים, ואם אני אוכל לתת כמה עצות טובות זה רק יעזור. שנית אני מעוניין להציע לכם תפקידים ביחידת ההסרטה של דובר צה"ל. קודם כל חסר לנו מחליף בשבילי בתיעוד המבצעי. התיעוד המבצעי הוא מערך צילום שפרוס בכל היחידות המבצעיות, כדי להוציא לתקשורת תמונות ווידאוים משדה הקרב כדי לתמוך את עמדת צה"ל בתקשורת הרי כולנו היינו עדים לשקרים ולהמצאות שממצאיים כנגד צה"ל בכל מבצע, אז המערך הזה בא לתת מענה לאותם הדברים ולהראות את האמת מהשטח בזמן המהיר ביותר. התפקיד שאני ממלא בעצם הוא לבנות את ההכשרות של אותם "מתעדים מבצעיים", לוודא שכל אחד מהם מצוייד במה שהוא צריך, להעביר אליהם דגשים דוברותיים ולקבל מהם חומרים ולאחר מכן לדאוג שיערכו ולהפיץ לתקשרות אחרי שנתיים בתפקיד הזה , אני חייב לציין שמדבור בתפקיד שמאתגר אותך כל יום מחדש, ממש מעניין ושבסוף כל יום יש בי תחושת סיפוק אמיתי שתרמתי לצה"ל. מבחינת דרישות התפקיד - קודם כל התפקיד פונה לאנשים שיהיו מוכנים להיות גמישים יחסית בשעות העבודה, אנשים עם מוטביציה לשרת ועדיפות לכאלה בעלי רקע בתקשורת ויכולות ניהול. במידה ולמישהו ממכם יש שאלות הוא מוזמן לשאול הכל כאן, בפרטי או במייל [email protected]

hillator

New member
גם וגם

אתה רוצה שאני אפרסם את מה שכתבת או שתשלח לי קובץ מסודר?

hillator

New member
סבבה המון המון תודה

ד"א אתה ממשיך להתעסק אם זה גם באזרחות?

noobizm

New member
בינתיים אני כנראה חותם קבע קצת

מתלבט לכמה זמן לחתום, ואחר כך מקווה מאוד להמשיך להתעסק בזה באזרחות

noobizm

New member
לא

המסלולי קצונה למתנדבים מבישים בעייני - להתחייב לשנתיים נוספות כשהשנה הראשונה ביניהם היא בשס"ן לא תקין בעיניי, למרות שמאוד רציתי לצאת.

עוז 61

New member
כל חייל שמשרת שירות מלא חותם שנה קבע

אחרי שעושה קק"צ בגלל שכמו שכתבתי בשרשור למעלה אתה תופס תקן אחרי שעשית קורס ולכן עליך לשרת שירות מלא

noobizm

New member
אין בעיה

ביום יום התפקיד הוא להיות בקשר רציף עם הלוחמים שהכשרנו לצילום, לבדוק שהכל בסדר איתם,אם יש להם חומרים לתקשרות ולהעביר להם דגשי דוברות. כמו כן יש 4 קורסים בשנה שצריך לבנות אותם, מבחינת תכנים סגל ותיאומים נוספים מעבר לכך יש גם קצת עבודות מטה ומסמכים שצריך לעבוד עליהם מאחר והמערך הוא די חדש בצה"ל וכמובן יש גם את הצלמים הקרביים של דובר צה"ל שאנחנו מפעלים. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול כאן, או להגיע אלינו לראיון ונראה אם מתאים לך ואם אנחנו חושבים שאת מתאימה אלינו

התמיינות לדובר צה"ל

איך הגעת לתפקיד הזה ולדובר צה"ל בכלל? עברת מיונים רגילים או ראיון כלשהו?

למעלה