התנדבות נפשי!

daniel1O

New member
התנדבות נפשי!

היי לכולם! אז ככה,קיבלתי פטור נפשי מהצבא עוד לפני גיוסי [כמלש''ב] הסעיף הוא בעיות ת''ש+קשיי הסתגלות+בעיות משפחה בבית לכן הביאו לי פרופיל 21 נפשי, אחרי כמה חודשים,המצב השתפר והחלטתי שאני רוצה להתגייס,לכן הגשתי בקשת התנדבות בתאריך 07.02.2011 אחרי איזה חודשיים לאחר מכן התקשרו אליי וזימנו אותי ל"מקר''פר" בתל השומר,שם דיברתי עם מפקדת\קצינה של בריאות הנפש, לאחר שיחה היא שאלה אותי למה אני רוצה להתגייס וכו' אמרתי לה שהמצב השתפר וכו',היא אמרה לי שהיא תנדב אותי,ולא גיוס רגיל, הכל סבבה,חזרתי הביתה,אחרי עוד חודש וחצי התקשרו אליי מחיל האוויר שאלו אם אני רוצה להיות נהג,אמרתי כן,אבל מכיוון שלא היה לי רישיון נהיגה אמרו שזה בעיה, עכשיו,אחרי הטלפון הזה לא היה עוד טלפונים! ולא שום עדכון,כל פעם הפקידת מדור פרט אמרה לי שהתיק במדור מיון ואבחון,עכשיו לפני חודשיים קיבלתי טלפון ממפקדת בבסיס בצפון, היא שאלה אותי אם אני רוצה להתגייס לשם לעשות שבוע שבוע וכו',אמרתי לה כן,והיא שאלה כל מיני שאלות למה אני רוצה להתנדב וכו',עניתי בחיובי והכל,היא אמרה אוקיי אני אטפל בהתנדבות שלך,ומאז שום עדכון!!! לא יודע מה ומו ומי,וב 30 ל ל-8 [לפני כמה ימים] הקיוסק מידע שלי התעדכן ,כתוב שם "מצב בקשות פרט-תהליך התנדבות: בתהליך" ולפני זה היה כתוב תמיד "במדור מיון ואבחון" השאלה,איזה עוד הליך נשאר לי לעבור? מתי לדעתכם אני אתגייס? מה עליי לעשות כרגע? תודה רבה ומצטער שזה ארוך!

hillator

New member
בוקר טוב

הכוונה היא איך שאני רואה זה שהעבירו את התיק שלך ממי שמטפל באנשים לפני התנדבות למי שמטפל בהתנדבות. מציאה לנקוט בצעדים הבאים: 1. לשלוח מייל לתא מתנדבים ולהתקשר למיטב לנדנד להם קצת. [email protected] ו*גיוס. 2. אמרת שאתה מיועד לח"א? תתקשר לתא מתנדבים ח"א ותברר איתם מה הסטטוס שלך 03-6063562 3. מחר תתארח פה הקצינה מתא מתנדבים שאל אותה שאלות בבשרשור שפתחנו. מועד הגיוס הבא למתנדבים הינו נובמבר ואחר כך יהיה מועד ב2012, אין לי מושג לאיזה מהם אתה מיועד חשוב להתגיש שבהתנדבות על נפשי מדובר בהליך ארוך יותר. בברכה

daniel1O

New member
קודם כל תודה

קודם כל תודה על התגובה, אני לא מיועד ככל הנראה לח''א כי אחרי הטלפון מהם התקשרו אליי מעוד בסיס ושאלו אם אני רוצה לשרת שם והסכמתי, אני מתקשר למיטב הרבה,אבל תמיד עונה לי פקידה כזאת שרק פותחת תהליכי התנדבות ולא יותר מזה,ואין לה תשובות לתת לי אף פעם, השאלה,למי לפנות במיטב? מה להקיש כשאני מתקשר? אני תמיד מתקשר למדור פרט.. עוד משהו,האם ידוע לך אם יש עוד תהליך שאני צריך לעבור? על פי מה שכתבתי.. ואמרת שמתנדבים על נפשי לוקח יותר זמן,השאלה כמה זמן? אני ממתין לצערי כבר 7 חודשים הבעיה היא שאני כבר בן 20 וזה רק מתארך.. תודה שוב!

hillator

New member
ככה

א. אין לי מושג כמה זמן יותר. ב. יש את המייל של תא מתנדבים? כמו כן אני מציאה שתפנה את השאלות לקצינה שתתארח פה מחר היא תוכל לענות בצורה הרבה יותר ברורה ממני.

hillator

New member
אני רואה שהפנת

בקיצור אחרי שהיא תענה נוכל להיות יותר חכמים ולראות כיצד ניתן לפעול משם על מנת לזרז את התהליך

daniel1O

New member
מעוניין במה שאפשר

אני לא יודע אם אפשר שירות רגיל,כי יצאתי על נפשי בזמנו עקב בעיות ת''ש ומשפחה ודברים שהקשו עליי, אבל אחרי שהמצב השתפר רציתי לעשות שירות רגיל אבל אמרו לי ש"ינדבו אותי" במקום שירות רגיל, חשוב לציין שאני קיבלתי פטור כמלש''ב,במידה וזה אפשרי בשירות חובה רגיל הייתי רוצה.

למעלה