התנדבות נפשי

barkiing6120

New member
התנדבות נפשי

ככה אז שירתתי עם פרופיל 45 ויצאתי מהצבא. פתחתי תהליך התנדבות ואתמול נפגשתי עם פסיכיאטר בכיר במקרפ"ר ב' שהמליץ עלי לתהליך ההתנדבות. הוא טען כי החומר יועבר למדור מתנדבים ומשם יזמנו אותי לועדה עליונה שאמורה לאשר זאת רשמית.
רציתי לדעת האם להמלצה שלו חשיבות מכריעה או שמא יכולים לשלול את ההתנדבות שלי פתאום ?
תודה

liavavraham

New member
היי בר

בעיקרון, לפסיכיאטר יש מילה בנושא, נקרא לזה כך.
השאלה מה יחליטו בוועדה הסופית. אתה לא יכול לדעת.

שיהיה המון בהצלחה!

hillator

New member
ממה שאני מכירה המדיניות שמי שהיה בצבא

ואחר כך יצא על נפשי חוזר לצבא רק על ידי העלת פרופיל ולא כמתנדב

נ ו ע ה 12

New member
כנ"ל...

ובאופן כללי, לא משנה על איזה רקע והאם זה לאחר גיוס או לא, תמיד ניתן לשלול את ההתנדבות, על אף שרובן המוחלט של הבקשות מאושרות, אין לקחת את זה כמובן מאליו...

barkiing6120

New member
תשובה

הקטע הוא שבפגישה עם הפסיכיאטר הוא טען שאין טעם להעלות פרופיל ואם אני הולך עם התהליך הזה זה ללכת עם הראש בקיר כי הוא לא מתכוון להמליץ להעלות פרופיל.
אבל הוא כן ממליץ עלי להתנדבות, אני מניח שאם הוא אומר זאת הוא יודע על מה הוא מדבר ושתהליך התנדבות למי ששירת בצבא ויצא אכן אפשרי וקיים.

liavavraham

New member
תגובה

כמו שאמרו לך, תהליך החזרה מתבצע רק ע"י העלאת הפרופיל.
כי בעצם התחלת את השירות שלך כבר.
יכול להיות שהוא צודק במובן מסויים, אבל לא הייתי מסתמך על זה כל כך.

barkiing6120

New member
הבנתי

יום ראשון אתקשר לברה"ן קליני ולמדור מתנדבים ואבדוק את הנושא. מקווה מאד שהפסיכיאטר לא הוליך אותי שולל למרות שקשה לי להאמין

barkiing6120

New member
בדקתי

הבנתי שאכן אפשרי לחזור לצבא כמתנדב לאחר שיחרור משירות סדיר.
לשם כך עליך קודם לפנות לתא מוחזרי שירות\ענף רת"ם במידה והערעור התבצע תוך 30 ימים ממועד הוועדה, הם ישלחו אותך לבדיקה חוזרת ואם הרופא ימצא להמליץ להתנדבות מאשר העלאת פרופיל אז התיק עובר לתא מתנדבים.

barkiing6120

New member
למה לדעתך לא יאשרו

הייתי אצל פסיכיאטר בכיר בתל השומר אשר המליץ עלי להתנדבות.
נאמר לי כי להמלצתו משקל רב בועדה ויתכן שתהווה רק חותמת להמלצתו והסיכוים שלי לחזור כמתנדב גבוהים

hillator

New member
כי יש עוד שיקולים

ואם כל הכבוד צהל לא ממהר לקחת אחראיות

barkiing6120

New member
לדעתי יהיה טוב

גם הפסיכיאטר המליץ וגם יש לי חוות דעת מפסיכחאטר ופסיכולוג קליני ומקצינת משטרה אני בשירות לאומי במשטרה, אם חושבים חיובי ומאמינים ביכולותינו בסוף זה יקרה

hillator

New member
סבבה רק אל תפתח הרים וגבעות

כל יומים מישהו כותב פה הודעה "המליצו עלי.. בלה בלה בלה ולא מאשרים"

למעלה