התנדבות עם סכרת?!!:)

התנדבות עם סכרת?!!:)

היי,נכנסתי במקרה לפורום פה וראיתי תגובות ממש מענינות שבחלקן ראיתי תגובות על כאלה שהצליחו להתנדב לצה״ל ,כאלה שהתהליך שלהם בהמתנה ומחכים לתשובות.
אני גם נמצאת כרגע בהמתנה לועדה רפואית שהרופא יחליט אם לתת לי אישור להתנדב,יש לי סכרת והייתי שמחה לשמוע אח יש פה עוד מתנדבים במצב כמו שלי שכן הצליחו ומה עשו בישביל להגיע לתפקיד שרצו או בכלל להתנדבות עצמה.
תודה :)

Queen Erised

New member
אני מכירה הרבה מתנדבים עם סכרת

שהיו איתי בטירונות... אז זה לגמרי אפשרי.
לאיזה תפקיד את רוצה להגיע?

בהצלחה!!

נ ו ע ה 12

New member
כנ"ל לגבי הטירונות,

ויש איתי גם בגף חיילת עם סכרת. הכל תלוי פטורים שיתנו לך ובהתאמה (או אי התאמה) שלהם לדרישות התפקיד שתרצי.

תודה:)

תודה על התשובה. אמרו לי שיהיו לנו תירונות עיוניית של 4 ימים. בקשר לתפקיד מאוד רוצה משקית תש של נערי מקם בחוות השומר איזה תפקידים הסכרתיים שהיו איתך קיבלו ידוע לך?

sm252

New member
היי לירז

בדרך כלל הדרישה לסוכרתיים היא שיהיה בית חולים די קרוב- אבל בכל מקרה יש גם סוכרתיים בבסיסים סגורים, כל מקרה לגופו .
את צריכה לבקש מהרופא שייתן לך אופציה לבסיסים סגורים- ולראות מה הוא יגיד.

בכל מקרה אני לא הייתי מכוונת באופן כלכך ספציפי לתפקיד אחד אלה שומרת על ראש פתוח. גם במידה שתצאי לקורס תש חלק מאוד קטן מגיעים לנערי מקמ

נ ו ע ה 12

New member
זה לא סותר

יש בסיסים סגורים שקרובים לבתי חולים

נ ו ע ה 12

New member
טירונות + דרישה להימצא קרוב לב"יח

צודקת, מדובר טירונות של 5 ימים (4 ימים+יום השבעה) באחד מהבה"דים במרכז הארץ, במסגרת יומיות. מי שגר צפונית לחיפה או דרומית לב"ש, או סתם רוצה ויש מקום פנוי, נשאר לישון בבה"ד.
הטירונות עיונית וכוללת שיעורים מקצועיים, שיעורים ערכיים ומספר הרצאות מגורמים שונים (רופא התא, נציג מביטוח לאומי וכו'...).

לרוב, ועל פי הכרותי עם מספר מתנדבים חולי סכרת, נדרש מהם לשרת במקום המרוחק 30 דקות נסיעה (אם אני לא טועה) מבית חולים. אני יכולה להזהיר אותך שאין כאן פשרות... רופא תא מתנדבים לא אישר לחברה שלי מהגף לצאת לטיול בן 3 ימים ו-2 לילות כיוון שהיה מרוחק יותר מ-30 דקות נסיעה מבית חולים. אבל כמובן שהכל גם תלוי במצב הספציפי של כל אחד ורופאה אני עוד לא.

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך הלא פשוטה הזו.

תודה:)

תודה על התשובה. אמרו לי שיהיו לנו תירונות עיוניית של 4 ימים. בקשר לתפקיד מאוד רוצה משקית תש של נערי מקם בחוות השומר איזה תפקידים הסכרתיים שהיו איתך קיבלו ידוע לך?

למעלה