התנדבות עם ציליאק..

מישו22

New member
התנדבות עם ציליאק..

עברתי על המון עמודים בפורום ולא מצאתי תשובה אז הנה..
אני בן 20 נושק ל21 עקב זה שהייתי במכינה קדם צבאית שנתיים.הייתי אמור להתגייס בנובמבר האחרון אבל עקב מחלת הציליאק שהתפרצה לי נמנע ממני כך.
עכשיו הבנתי שיש אפשרות להתנדב,אני רוצה לדעת אם זה נכון,ואם כן איך משלבים את זה ביחד?אוכל וכו..האם הצבא מספק אוכל מיוחד?
עוד משו,לגבי שנת שירות,איך מסתדרים עם אותו עניין?
והאם זה לא מאוחר מדי?אני עוד שנייה בן 21 זה לא בזבוז זמן?הבנתי שהתהליך מאוד ארוך ומייגע ועד שמוצאים תפקיד טוב ומשמעותי ולא סתם מרוח
אודה לכם מאוד

hillator

New member
ככה

1. כיום חולי צליאק מקבלים תוספת חודשים למשכורת ומביאים אוכל מהבית (הצבא מספק להם תנאים לשמור ולחמם אוכל) כי היו בעיות (לא מעטות) עם המנות המיוחדות.
2. אני לא אשקר לך לך ההליך הוא לא קצר, הוא עורך בין חצי שנה לשנה. כבר היה לך תפקיד בצבא?
בברכה ובהצלחה

מישו22

New member
אממ..

לא,לא התגייסתי..אבל בגדול התקבלתי להדרגת קורס צלפים במתקן אדם..זה היה אמור להיות השירות הצבאי שלי..אבל קרה מה שקרה..הכל התבטל

hillator

New member
אני לא יודעת לגבי צלפים

אבל יש הרבה תפקידים שמאושרים למתנדב. שווה לבדוק אולי רופא תא מתנדבים יסכים שתשרת שם

icloud

New member
היי

אני סוף החודש מתגייסת. גם אני עם צליאק.
אם זה בזבוז זמן או לא - תשב עם עצמך ותחשוב אבל בכל אופן בתור מתנדב יש לך הרבה בחירה.
בעיקרון, בתור חולה צליאק הצבא אמור להיות ערוך- לפני שתתגייס אמורים לדאוג לך שתגיע למקום שתוכל לחמם אוכל ושיהיה לך מה לאכול.
אתה יכול לבחור את החייל שאתה רוצה להתנדב אליו, תהיה כלפיך גמישות.
זה נכון שהתהליך ארוך ומייגע. אתה יכול גם לעשות שירות לאומי. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

maor1102

New member
היי איזה בעסה

אני לא יכול לשרת בצבא כי אני מוגדר כ נכה צהל

למעלה