התנדבות

orange111

New member
התנדבות

שלום, התגייסתי בינואר 11 ולאחר 3 חודשים קיבלתי פטור 21 נפשי על סעיף של קשיי הסתגלות שהיה קשור לבעיות ת''ש שהיו לי באותה תקופה... עכשיו אחרי כמה חודשים, שהמצב השתפר... התחלתי לחשוב על התנדבות לצבא. רציתי לשאול איך זה עובד לבעלי פרופיל 21 נפשי... האם התהליך הוא אותו תהליך? השירות\פטורים משתנים כאשר מדובר בסעיף נפשי? ואם בכלל יש לי אפשרות להתנדב... ועוד משהו, אם כבר עברתי את שרשרת החיול וסיימתי טירונות 01, אני אצטרך לחזור על זה? (למעט קבלת המדים והציוד...) ושאלה אחרונה, לגבי התפקיד. הייתי מיועדת לחיל תקשוב (מר''מ) ויצאתי בשלב ההמתנה לקורס... אני לא מעוניינת בתפקיד הזה או בחיל התקשוב בכללי.. תהיה לי אפשרות לבחור משהו אחר לגמרי? מה מוצע בפניי? תודה!

hillator

New member
ככה

א. ברוכה הבאה לפורום. ב. מכוון שההית כבר בצבא טירונות מחדש את לא תעשי. ג. לפני שבוע הייתה לי שיחה עם תא מוחזרי השירות שאליהם את בעצם צריכה לפנות עכשיו. ממה שהצלחתי להבין מהקצינה שאחראית שם עבור בעיות של יציאה על 21 נפשי פסיכיאטר בודק את התיק מחדש אם הוא מוצא לנכון שאת בסדר מעלים לך את הפרופיל ואת חוזרת לשירות כרגיל. כלומר התנדבות על 21 נפשי זה רק אם יש לך איזשהי מחלת נפש מוגדרת או משהו כזה. במיקרה שלך אני מציאה שתפני לתא מוחזרי שירות ותראי איך מתחיל ההליך לגביך. אני רואה לפי האינטרנט שהמספר שלהם 03-7379020 אם המספר לא נכון תעדכני אותי ואני אשלח לקצינה שם מייל לברר מה המספר הנכון. ד. המון בהצלחה ואשמח לעזור במה שאוכל.

יוסי 19901

New member
תהליך ההתנדבות בצה"ל

תשלח לי הודעה בפרטי אני יסביר לך בדיוק בפרטי פרטים על התהליך

orange111

New member
זה לא נותן לי לשלוח לך מסר...

אם תוכל לשלוח לי אתה ולהסביר לי אני אשמח, תודה רבה :)

orange111

New member
כן

תשלח לי כאן או במסר את הפרופיל שלך ואני אצרף אותך..

יוסי 19901

New member
אחי

אני לא רוצה להטעות אותך אני פשוט לא זוכר איך כתבתי את זה אז הכי טוב שתשלח לי בפרטי את הפרופילח שלך ככה אני יעזור לך במה שאוכל

אני חזרתי לשירות סדיר מלא(לא התנדבותי)

כמה שנים לאחר שיצאתי מהצבא על 21 דרך קב"ן, ואפילו הצלחתי לחזור ולהיות לוחם עם פרופיל 97. אשמח לענות לך על שאלות ממה שאני יודע בעניין.

orange111

New member
תודה על כל התשובות..

תוכל לתאר לי את התהליך עצמו שעברת, מאז שהחלטת שאתה רוצה לחזור ועד שבאמת החזירו אותך לשירות? למי פונים? מה בודקים? כמה זמן זה לקח לך ואיך זה בעצם הלך? ויש לי שאלה... האם זה אפשרי כן לחזור לשירות התנדבותי? אני מפחדת שאם אני אחזור בתור חיילת סדירה רגילה, ירצו להחזיר אותי בדיוק לאותו תפקיד שהגעתי אליו ולא יתחשבו ברצונות שלי ובבעיות ת''ש שלי.

hillator

New member
ממה שאמרה לי לפני שבוע

האחראית על מוחזרי שירות המגמה היא לא לתת לחזור כמתנדב עם 21 אבל כן לתת תנאים מוקלים לינת בית וכ'ו

למעלה