התנדבות

התנדבות

לפני החג הגשתי בקשה לתפקיד בחיל הים שממש רציתי ואמרו לי שכנראה יידחה לי הגיוס, אופציה שניה זה ללכת לקרוס של משקית מנ"ת שאני לא ממש רוצה. אני ממש לא רוצה לחכות עד הגיוס הבא, אבל אני גם לא רוצה להתגייס למקום שלא יהיה לי טוב בו. הגיוס הוא ב-3.11 . יש סיכוי שאי יתגייס בגיוס הזה לחיל הים? מה כדאי לעשות? תודה מראש ושבוע טוב :) סליחה על החפירה..

hillator

New member
קראתי את ההודעה

אני יענה לך בהרחבה בערב בבית בברכה

hillator

New member
תשובה

1. לדעתי באופן כללי לפני שמגיעים לתפקיד כולשהו ומקום כולשהו אי אפשר לדעת אם באמת תאהבי את התפקיד או לא. 2. אם את רוצה את התפקיד השני מאוד וזה רק חודשים ההיתי דוחה, כאילו זה באמת כלום זמן. זה לא איזה עשר שנים. 3. לדעתי את השאלה של הסיכוי לחיל הים ל3.11 תלוי מבחינת חיל הים, האם הם רוצים עוד מיונים, עד כמה הם תיאמו את הדברים כבר מול תא מתנדבים, זו שאלה שההיתי מפנה לחיל הים(אם עברת מיונים). אם לא עברת שום מיון עדש היום בחיל הים, לדעתי הסיכוי שבשבוע תעברי הכל אפסי בברכה ובהצלחה

MICHELSGIL

New member
לפי דעתי האישית...

אם התפקיד בחיל הים זה תפקיד שאת חושבת שמתאים לך מבחינת אישיות ומבחינת עניין תחכי, אני משאר בגלל שאת מתנדבת שכבר חיכית הרבה זמן אז עוד קצת זה לא נורא(אני עושה בדיוק אותו דבר אני אמור להתגייס גם בנובמבר וזה כנראה ידחה כדי להגיע למסלולים טובים יותר) בקשר ללהיכנס לחיל הים תוך שבועיים שוב זה עניין של האם התפקיד דורש סיווג, מיונים או דרישות מיוחדות. בגדול כמו שהילה אמרה אם יש איזה הליך קודם שצריך לעבור ולא עברת כנראה שלא תוכלי להגיע לשם בנובמבר.

למעלה