התנדבות

itay yo

New member
התנדבות

לפני הכל , אני רוצה להגיד שהפורום הזה עושה עבודה נפלאה לי ולאוד הרבה מתנדבים חרים!!!

רציתי לדעת מה מספר של מדור פרט ? האם באמת לוקח חודשיים עד שבקשת ההתנדבות עוברת ממדור פרט למדור התנדבות ? ולבסוף , התקשרתי לחיל האוויר ושם אמרו לי שבכדי שיעזרו לי במציאת תפקיד הם צריכים לקבל מידע ממיט"ב . מתי הם מקבלים את המידע , לאחר אישור ההתנדבות או לפני ?

Run for a Fall

New member
אהלן

האם היית כבר בצו ראשון? קיבלת את הפטור? אשמח לדעת עוד פרטים על איפה אתה בדיוק בתהליך כדי שאוכל לעזור.

לפי הידוע לי, יש להתקשר למוקד מיטב: 03-7388888 לשם הפנייה ללשכת הגיוס האזורית.
בנוסף, ישנה רשימה ממוקדת יותר של טלפונים של שלכות גיוס השונות במאמרי הפורום:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1177&aId=3046

לאחר שהגעת ללשכת הגיוס האזורית שלך, יש לבקש שיעבירו אותך למדור פרט

במדור פרט בדר"כ יהיה מישהו שתפקידו לטפל במתנדבים והוא ינחה אותך מה עליך לעשות.

לגבי משך הזמן שדרוש להעברת התיק למדור מתנדבים, יש להשלים קודם כל את כל נתוני האיכות שלך (האם השלמת אותם כבר בצו ראשון או שעוד לא?). זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בהמון גורמים ולכן אי אפשר לדעת בוודאות כמה זמן יידרש לתיק להגיע למדור מתנדבים, אבל בהחלט יכול להיות שיהיה מדובר בתקופה של חודש-חודשיים. (כמו שאמרתי, אשמח אם תתן לי עוד פרטים לגבי הסטטוס שלך כרגע וכך אוכל לדעת יותר)

לגבי ח"א - בדר"כ לאחר אישור ההתנדבות הם מקבלים את כל הפרטים לצורך מציאת תפקיד.

בהצלחה!

fg4563

New member
התנדבות

אתה עושה תהליך של צו ראשון מקבל פטור אם יש לך פרופיל נמוך ולי אמרו שלוקח כל התהליך מקבלת הפטור עד קבלת השיבוץ של איזה 3 4 חודשים אני לא יודע מה איתך אבל עדיף לחכות בסבלנות הם צריכים אותך בתור מתנדב הם חייבים מתנדבים אל תדאג יהיה בסדר

למעלה