התנדבות

המרחפת

New member
התנדבות

מישהו כאן מכיר את הליך ההתנדבות לצה"ל? אני יודעת שאני צריכה להגיע למדור פר"ט בבקו"ם, בלי להודיע ובלי כלום. מתי בערך? אני רוצה להתגייס לתפקיד ספיציפי, אז אני מתכוונת להגיע כבר בדצמבר (שאם ידחו את בקשתי, שאספיק ללחום את כל המלחמות...) הבנתי שבעיקרון הם לא מתנגדים לגיוס מתנדבים, כי יש להם הרבה מוטיבציה. אבל.... מה ההליך? ואיך אני אומרת להם שאני רוצה תפקיד ספיציפי (לא רוצה להתקע בשיבוץ כלל צהלי גרוע כמו חברים שלי...)?

המרחפת

New member
חבר´ה....

זו ההודעה השלישית שזוכה להתעלמות מוחלטת.... גם בצבא מתעלמים ממתנדבים?

balcony

New member
כנראה שלאף אחד אין מידע על הנושא...

לגבי ההתייחסות למתנדבים- היא אמורה להיות לא רעה בכלל. בד"כ הם מגיעים למקומות טובים והיחס אליהם הרבה יותר מתחשב..

אמיר גל

New member
למרחפת

תשמעי הדבר הכי טוב זה להתקשר ללשכת הגיוס והם כבר ידריכו אותך בצורה הכי נכונה. אמיר.

r_yuvali

New member
תשובה קצרה

אז ככה, קודם כל, את המידע הטוב ביותר תקבלי במדור פרט בלשכת הגיוס בו מטופל ענינך (ולא בבקו"ם - שם את מטופלת רק לאחר הגיוס). באופן כללי, רשאי להתנדב בעל פרופיל 21 או 24. ההליך כולל ועדת מתנדבים בתל השומר, המחליטה באופן עקרוני אם אפשר או אי אפשר לנדב אותך, וכן החלטה שלישותית של מפקד לשכת הגיוס הרלבנטית האם הוא מעונין לגייס אותך. למיטב ידיעתי, מודיעים למתנדב לפני גיוסו על התפקיד המיועד לו. את יכולה לבדוק גם באתר של מנהל הגיוס שנקרא "עולים על מדים" ואשר אפשר להגיע אליו באמצעות האתר של אכ"א או צה"ל באינטנרט. גיוס נעים ומוצלח....בעתיד...

למעלה