התנהגותו של קב"ט

gnsis

New member
התנהגותו של קב"ט

למאבטחים שלום רציתי לשתף אתכם במה שקורה בקרב המאבטחים בעירי : מאז תחילת שנת הלימודים העיף הקב"ט העירוני כ -4 מאבטחים ועוד היד נטויה פשוט לא להאמין באיזה קלות מפטרים מאבטחים.אחת המאבטחות פוטרה מיד בשבוע הראשון לעבודתה. מאבטחי מוסדות החינוך מותקפים מכול הכיונים :הורים \הנהלה \מורים \עובדים \קב"ט עירוני \חברת האבטחה \אגף הביטחון במשרד החינוך מי לא ? לא די בתנאים הסוציאלים המבישים להם אנו זכאים בנוסף אנו חוטפים מכול הכיונים. מה תגידו על זה ?

מרכזון

New member
גיל....

קודם כל הבא בפני המפוטרים את צערינו הכן והאמיתי. שני דברים לי כתגובה: אחד- אינך נותן מספיק פרטים כדי שנוכל לנהל דיון רציני בפיטורין אלו. אם יש באפשרותך-תן יותר פרטים: סיבת הפיטורין, איזו חברה, איזו עיר וכד'. שניים- אם היית מפנה את כל המאבטחים בחברתך, ואם כולנו היינו משכנעים את חברנו לעבודה, להרשם לאמי"ל, אולי היה לארגון כוח לבוא ולדרוש הסברים, ואפילו לבקר את החברות. לצערי, עד עכשיו זה לא המצב. חבל!!!

gnsis

New member
בתגובה לגיל

שלום וברכה ראשית כל אתה צודק .אנחנו כמאבטחים לא מאוחדים מספיק בלשון המעטה.אבל הדבר נכון גם לגבי שאר העובדים הרבים במשק משוללי זכויות סוציאליות. אין אחדות משותפת.אנחנו מפחדים מהשלטון.מהתגובות שלו במקרה שנצא למאבק בעד זכיותנו.כל אחד מאיתנו מילל כנגד הפגיעה בזכויותיו אך בפועל לא עושים דבר .אצלנו בחברה היה איחור רב במתן המשכורות .החלטנו לערוך ישיבה דחופה בנושא עם כל 60 המאבטחים בעירנו. לישיבה הגיעו רק 14 מאבטחים כלומר 75% מהמאבטחים לא הופיעו בכלל.אתה תופס ?אם באמת היה כואב להם מדוע לא באו לגבש דעה והחלטה בנושא ? ותוך כדי "הדיון" בנושא "הבריזו" לנו מספר מאבטחים בתענות שונות ומשונות . לא היה סדר בדיון והיה בלגן רציני בקושי הגענו להחלטה . נו זה רציני ? אמרתי להם באו נעשה סדר :נשב במקום מסודר ולא ברחוב.לכל אחד יהיה את האפשרות להביע את דעתו.נכיר אחד את השני בצורה מסודרת נוציא דף קשר.כמה הצעות היו לי ותאמין לי היתי יכול לתרום המון.אבל אין עם מי לדבר כל אחד רואה רק את עצמו.ההיסטוריה הוכיחה כי שינוי מעמדי העובדים והטבות בזכויותהם ברחבי העולם נבעו בעקבות גיבוש הכוחות .היום לצערנו ההסתדרות הנוכחית דואגת ודאגה לארגוני העובדים החזקים המשק. ולא לעובדי כוח אדם משוללי זכויות סוציאליות בסיסיות.יש בסיס לשינוי אבל בפועל אין שינוי. אני עדין לא הרמתי ידים בנושא אבל אבל נתתי לך הסבר על המציאות בה אני צריך להתמודד.ובקשר לשאלתך מדוע לא פרסמתי פרטים כי זה לא "האישו " כי אני בטוח שחלק מהפטורין היו מוצדקים. הנושא הוא היחס של כל האנשים שאחראים עלינו הזילזול בנו כמו לזבל.פריר הולך ואחר בא במקומו.המצב של להיות בן הפטיש לסדן ולהוריד את הראש זה מה שמטריד אותי. חוסר האחדות חסר היכולת להתארגן מול המציאות הקשה ולנקוט בצעדים. תודה רבה

Diamond Head

New member
../images/Emo123.gifממש כמו בבנק שעבדתי בו

גם שם כולם באו בטענות על השומר גם שהייתי בחופשת מחלה באו בטענות לשומר המחליף למה הוא לא מכיר אף אחד ושחזרתי תקפו אותי ואמרו לי שם אני קבוע שם אז זה לכל יום תלונות קיבלתי מ:לקוחות,מנהלים,קבטים,מפקחים,וסתם אידיוטים אחרים

למעלה