התנהגות בן שנתיים

Suerte 9

New member
התנהגות בן שנתיים

שלום,
בני בן שנתיים, בשבוע שבועיים האחרונים יש לו כמה התנהגויות שמטרידות אותי:
התחיל לוותר על ארוחות, היום לדג' לא אכל ארוחת ארבע ולא ארוחת ערב (לא נגע בכלום) בין לבין אכל חצי בננה. זה קורה גם בבית וגם בגן. בד"כ הארוחות שלו היו עניין מאוד מסודר, לפעמים אוכל יותר לפעמים פחות אבל לא קרה מצב של חוסר אכילה מוחלט.
הוא מתעצבן ובוכה מהרבה דברים, תמיד היה ילד רגיש אבל בזמן האחרון כל בקשה שלו מלווה בקיטור או בבכי (עדיין לא ממש מדבר), אני מרגישה שכמעט כל היום שלו הוא מתלונן.
בשלושת הלילות האחרונים היו הרבה יקיצות, הוא התעורר ובכה בעיניים עצומות, ניסינו להרגיע אותו בכל דרך וממש כלום לא עזר, כולל להרים אותו על הידיים, בסופו של דבר נרדם מותש במיטה שלנו. זה דבר שלא קרה הרבה זמן, מגיל שנה וחמישה חודשים הוא ישן לילה שלם.
הוא התחיל גן לפני חודשיים, עד אז היה איתי בבית. הקליטה היתה קשה.
שאלתי: האם זו התנהגות אופיינית לגיל שנתיים?
תודה!

את מתארת החמרה ושוני גדול בשבועות האחרונים

בהתנהגותו. לכן יש להשוות את התנהגותו לאופייני לו, ופחות לאופייני לגיל. האם קרה משהו בבית? האם משהו השתנה?
את מתארת שלפני חודשיים התחיל גן חדש והקליטה הייתה קשה - מה המצב היום? האם עדיין מתקשה להיפרד?

Suerte 9

New member
המשך

השינוי היחידי הוא הגן, הוא לא מתקשה להפרד בבוקר (אבא לוקח אותו לגן) אבל אני מרגישה שלא קל לו שם, אחרי ההסתגלות הראשונית היתה תקופה שהרגשתי שטוב לו בגן, כעת אני מרגישה שהוא פשוט מסכים ללכת אבל יותר שמח כשאני באה לקחת אותו... אולי זו מסגרת שלא מתאימה לכל ילד בגיל הזה? אולי בגיל הזה חשובה תשומת הלב האישית, אחד על אחד, יותר מהחברה?
תודה!

iameden

New member
מה הגננות מספרות על התנהגותו בגן?

אני מבינה שהוא כבר לא בוכה בבוקר כשנפרדים ממנו. הוא בוכה כשאת באה? הוא שמח לראות אותך?

ומה עם שאר הזמן בגן-
הוא משחק?
אוכל?
ישן?
למה את מתרשמת שלא קל לו שם?

למעלה