התנהגות כלבים - סיפורי מקרים

ruth8can

New member
התנהגות כלבים - סיפורי מקרים

אני מחברת מאמר על התנהגות עזרה הדדית ואחריות קבוצתית אצל כלבים. כל סיפור אישי יעזור. כלבים שמגיבים לקולות מצוקה או בכי, כלבים שעומדים ומחכים כשמישהו מהקבוצה הולך, מגינים על כלב אחר, חתול, ילד - כל סיפור אישי, ממש כל דבר. [email protected] אודה למי שיכול להשאיר מספר טלפון לשאלות נוספות. המון תודה, רות פישמן

ruth8can

New member
מאוד מתאים!

המאמר עוסק, בין היתר בהתנהגות של עזרה הדדית של הכלב לחיות אחרות. זה מאוד רלוונטי. את יכולה לשלוח לי במייל מספר טלפון שאני אשאל את כל הפרטים על החיות? בגלל שזה מאמר מדעי אני צריכה לציין קשר ישיר עם נותן המידע, אבל אין בעיה לציין את מוסר המידע בשם בדוי, זה לגיטימי. [email protected] המון תודה, רות

קוקה1

New member
יש לי שני סיפורים בשבילך....

סיפור 1- על קוקה כלבת הרוטווילר שלי שאימצה חתולת רחוב שהבאתי לביתנו טיפלה בה במסירות רבה (לחתולה היתה בעית עצירות....) סיפור 2- על ליב כלבת ההאסקי שלי שמגנה בגופה על טייסון (הרוטווילר המעורב שלי) בכל פעם שיש ריב בין כלבים בגינה היא הולכת אחריו באש ובמים וממש כמו בן אדם מתערבת לטובתו....

ruth8can

New member
קוקה, את יכולה לשלוח לי ?

למייל מספר טלפון? זה למאמר אקדמי, אז אני צריכה כל פרט ופרט על הכלב והחתול. זה סיפור מאוד חשוב, אני סוקרת את ההתנהגות החברתית של זאבים, ומראה איך היא באה לידי ביטוי בהתנהגות של כלבים, שמגיעה עד כדי יחס הורי ומטפח כלפי בע"ח אחרים. בגלל שזה מחקר מדעי אני צריכה לציין קשר ישיר עם מוסר המידע, אבל אני לא צריכה לציין פרטים עליך, מספיק שם בדוי, וכל הפרטים על החיות.

שלחתי לך מסר יש לי גם ספורים על זאב

עבדתי בגן חיות בעבר אז יש לי סיפורים למכביר את הספור על הזאב פרסמתי גם בבלוג שלי עם תמונות אשמח עם תצרי קשר איתי חושבת שאוכל לספק לך המון חומר למחקרך באהבה ליידיסנו נ.ב. צרפתי קובץ מקווה שיעלה של הזאב לא להתבלבל זה לא כלב

salingre

New member
מה שאת מחבקת שם...זה זאב?

גם אם כן וגם אם לא ...חיה מדהימה!

אכן כן זהו זאב מקסים זאב לא כלב זאב

את קורותיו אפשר לקרוא אצלי בבלוג יש שם עוד תמונות שלו הנה עוד אחת מממני ליידיסנו

למעלה