התנהגות מוזרה בזמן האוכל

מיצי1

New member
התנהגות מוזרה בזמן האוכל

שלום, התינוק שלי בן כמעט שלושה חודשים. בשבועות האחרונים חל שינוי בהתנהגותו בזמן האוכל. כמויות האוכל שהוא אוכל אינן עולות (ואף יורדות). הוא מתחיל לנוע בחוסר נוחות (ולפעמים ממש להשתולל) כבר אחרי כ-40 מ"ל של חלב, וצריך הפסקות ארוכות. בפעמיים בהן ניסיתי "להכריח" אותו לאכול הוא הקיא. הוא לא פולט אף פעם. בבדיקה היום אצל רופא ילדים לא נמצאה פטרייה בפה, ועדיין הרופא המליץ לתת לו ג´ל אנטי פטרייתי. האם זו הערכה הגיונית? מה דעתך? תודה.

מה שאת מתארת יכול להיות רפלוקס

הייתי מוסיף קורנפלור לכל בקבוק הייתי קונה תכשיר בשם אלגיקל לילדים (בבתי מרקחת- אין צורך במרשם) ונותן חצי כפית אחרי כל ארוחה וכמובן בינתיים קובע תור אצל גסטרואנטרולוג ההמלצות שהצעתי עד שתראי רופא אם תרצי עזרה הדלת פתוחה עבורך אצלנו

אני רוצה להוסיף שאלה בעניין זה

כפי שסיפרתי (2-3 שאלות למטה) גם אנחנו מוסיפים קורנפלור בחשד לרפלוקס (הסיפור נשמע מאד דומה). אני שואלת לגבי המלצתך להוסיף קורנפלור לכל בקבוק - נשמע לי הגיוני מאד, אלא שבטיפת חלב אמרו לי לא להוסיף יותר מ-3 פעמים ביום (מתוך 7 ארוחות) כדי לא "לנפח". מה דעתך? בגלל זה חשבתי על הפורמולה שמכילה קורנפלור, פשוט יש בה כמעט אותו מספר קלוריות.

למיצי ותות

רפלוקס יכול להיות סמוי- מלווה בכאב וירידה בהאכלה- ללא הקאות אמיתיות קורנפלור או דייסת אורז ניתן להוסיף עד 3 כפיות ל 100- לכל בקבוק יש הבדל בין ילדים "מנופחים" שעולים הרבה במשקל וייתכן יש מרכיב של האכלת יתר לבין ילדים שלא אוכלים ולא עולים במשקל הכי חשוב לי להזכיר היה שהפתרון שלי היה לעזור לך עד שתגיעי לרופא גסטרואנטרולוג ילדים וגם אמרתי שנשמח לעזור לך כל טוב

מיצי1

New member
איך אפשר להגיע אליכם?

קיבלתי את הצעתך לעזרה בשימחה. איך אפשר להגיע אליכם? טלפון? במה זה כרוך (תשלום/טופס 17)? תודה.

פרטים נוספים

תגידי לי את הקופה שלכם ואזור מגורים ואם אפשר איך אפשר להתקשר אליכם לקבוע פגישה בהצלחה

תות111

New member
הכמות שציינת -

האם הכוונה לקורנפלור "רגיל" או לדיסה אינסטנט (למשל של רמדיה)? ולגבי העליה במשקל - הסיפור של נעה מאד דומה למה שתארה מיצי, אלא שאנחנו מקפידים להשלים לה את הארוחה כעבור כשעה, כך שגם אם היא לא מסיימת הכל היא עדיין אוכלת לפחות 110-120 מ"ל/ק"ג (אני מקפידה לרשום מאז שהחלה הבעיה), והיא ממשיכה לעלות במשקל (אני שוקלת בבית כל 3 ימים). לכן השאלה האם לתת בכל בקבוק.

למעלה