התנהגות פסולה?נשיות חופשית?מה דעתכן

vered israeli

New member
התנהגות פסולה?נשיות חופשית?מה דעתכן

זו שאלה שהעליתי בפורום אחר וסקרן אותי לדעת מה חושבים פה..בפורום משוחרר יותר וחופשי. יש לי בעיה או יתרון מאד גדול, תלוי איך מסתכלים על זה - יש לי חזה מאד מאד גדול. מאד. (כן כן..אני מאלה שצריכות משכנתא לחזיה..בפעם הלפני אחרונה שקניתי התברר לי שאני קאפ F היקף 80) אני די רזה ובאיזשהו מקום כבר התרגלתי לזה שכל הזמן נועצים ואני שמה על זה DAMN. ולסיפור עצמו - היום המזג אויר שכנע אותי ללכת בכיף לעבודה. אני שונאת חזיות (יקר כבר אמרתי?) אז החלטתי בפעם הראשונה שאני באמת שמה קצוץ על הכל, לובשת את החולצה (טריקו ארוכה בצבע בננה למי שמתעקשת) בלי חזיה וזהו. בעבודה הבנות לקחו את זה מאד קשה במובן שכל אחת התחילה להעיר משהו ..כאילו זה לא מכובד ואני טיזרית ובלהבלהבלה.. ואני אומרת לעצמי..FUCK..זה הגוף שלי, מה אכפת לכם? אל תסתכלו..אני אשמה שכולם מסתכלים ? זה באמת לא שינה לי והרגיש לי נוח יותר, חופשי (וקופצני אבל ניחא).. מה דעתכן ? כמובן שמי שמחזיקה כאן חזה בסקאלה שלי ואולי הייתה נועזת כמוני תבין אותי לא רע. ורד.

זמשוש

New member
לדעתי

זה תלוי באיך החזה עומד אז אמנם אין לי חזה בסקאלה שלך ואני גם לא נועזת כמוך אבל אם הוא עומד יפה אז שיבושם לך אם לא... אם לא מחמיא לו (ולך), אם הוא משתולל וכדומה אז זה לא יפה וגם לא נעים למי שמסתכל עליך ואני מתכוונת מסתכל עליך ולא על החזה, כי כשהחזה גדול... הוא בולט לעין גם בלי להסתכל ישירות עליו (אגב, זה נכון גם לגבי בנות עם חזה קטן יותר שהפטמה שלהן מזדקרת...) בקיצר, כמו שלא לכולן מתאים מכנס גזרה נמוכה, או כמו שלא לכולן מתאין ללכת עם הג'ינס בתוך המגף כך גם לא לכולן מתאים ללכת בלי חזיה (במקרה שלך זה גם לא הכי בריאותי לגב).

mika tal

New member
:-יקירתי, בתור אחת שמכירה מקרוב מהי

"משכנתא חזייתית", אני יכולה להרגיע אותך ולומר לך, ש-F 80 זוהי מידה מאוד יפה לאישה. עבדתי תקופה ב"וומן אונלי" של החזיות המיוחדות למידות גדולות, ושם, איך לומר.. את יכולה ממש לשים חזיות כמו כובע על הראש. אז את שונאת חזיות, כי הן יקרות, אך לדעתי הכרחיות... מבחינה בריאותית אין לך תמיכה לא לגב ולא לחזה, מה שגרוע בעיניי.. החלטת הבוקר שאת "שמה קצוץ על הכל", והולכת בלי חזייה ושהעולם יתפוצץ. קיבלת הערות ( דיי צפויות) מהחברות לעבודה,אך כדאי שתיקחי את זה ב"פרופורציה המתאימה".חזה גדול זה דבר בולט מאוד, לטוב, ולרע..אם החלטת "לא לדפוק חשבון", זה סבבה, אבל עובדה שהתגובות פגעו בך. אז נכון, זה הגוף שלך, אך את בהחלט מושכת תשומת לב, ןמקבלת תגובות בהתאם.. מה שחשוב שתבררי אם עצמך אם זה קטע של להוכיח לעצמך ולאחרים" לא דופקת חשבון", אני נועזת כ"התרסה"?

magenta73

New member
האמת,

זה תלוי במה ואיפה את עובדת. לי אין F אפילו לא D, ואני כן יכולה ללכת בלי חזיה אם אני רוצה, אבל לעבודה אני מעדיפה ללכת עם, בגלל הפטמות וכו' וסתם, בגלל שזה עבודה. פעם הלכתי לעבודה בלי חזיה, עם חולצה צמודה, והיה קר, והפטמות שלי הזדקפו כמו אנ'לא יודעת מה, ואף אחד במשרד לא ממש התליח לעבוד ורק בהו לי בחזה. לא קטע. אני עובדת... והם עובדים איתי... אז... עבודה זו עבודה. אחר כך אני אעשה מה שאני רוצה.

סימפתי

New member
לרוב הגברים יש אובססיה לחזה גדול

כולי משתאה שחלק מאתנו הגברים, נשארים ילדים קטנ-טנים וברי ינוקא... לא משנה באיזה גיל, לא משנה רמת ההשכלה, לא משנה הנסיון, גם לא הרקע התרבותי, רובינו נשארים דרדקים מאופנטים לבית השואבה. מוצצים כאחוזי תזזית, בחוסר רוויה תאוותני ומטורף, גם אם אין יותר, מה לסחוט ומה לבלוע... האם יש לנו חסך עטיני? קבעון פטמתי? חוסר בסידן? הרגלים ארכאים וקמאים? רפלקס אוטומטי מגזע המוח? חושניות בהמית שורשית? מוטציה גנטית ב- DNA? מה? מה לעזאזאל הופך אותנו לזאטוטים כרוניים? נצלי את חזך הגדול ! Strike when the iron is hot

bulb

New member
more than a handful is a waste

אבל אני מוכן לחרוג מהרגלי מדי פעם (;

mistero

New member
משפט ענק!!! וכל כך נכון!!! ../images/Emo13.gif

קניתי, זהו, הוספתי למאגר. ולגבי החזה שלך ורד...תחשבי אם אני הייתי הולך עם טייטס ברחבי הקמפוס...ותוסיפי לזה זקפה למשל...נראה לי שזאת הקבלה טיפה קיצונית אבל מעבירה את המסר. זה לא אתי לעשות דבר כזה. רק שגברים נוטים לבהות בנשים. לעומת זאת נשים יתחילו לזרוק עלי עגבניות

למעלה