התנהגות של אחרים

s h i r k u s h

New member
התנהגות של אחרים ../images/Emo66.gif

אני מטבעי בחורה די בוגרת, למרות גילי הצעיר נקודת המבט שלי קצת שונה כי תמיד הייתי יותר רצינית, יותר חושבת על ההשלכות בעתיד ופחות ילדותית- ככה אני באופי שלי- או כמו שידיד שלי הגדיר אותי: "בוגרת צעירה". אתמול הייתי עם חברים בפאב וכמה התנהגו בצורה די מפגרת, גרפסים וכל מיני שטויות כאלה, שלא אהבתי את זה אבל התעלמתי, ובנוסף מישהי שהחשבתי בעבר כחברה קרובה מאוד שלי אבל התרחקתי מאוד ממנה לאור התנהגויות ספציפיות שלה לאחרונה התנהגה ממש בצורה לא לעניין, האקס שלה הצטרף אלינו <כבר תמוה> והיא פשוט הייתה מרותקת אליו, לא עניין אותה בכלל שלא הרגשתי טוב ושביקשתי ממנה שתבוא איתי לשירותים כי הרגשתי שאם אלך לבד ליפול היא לא הסכימה, היא כל הזמן צחקה בקולי קולות ועשתה מעצמה צחוק וזה לא פעם ראשונה שזה קורה <אגב היא אפילו לא הייתה שיכורה כי לא שתתה>. האמת שההתנהגות שלה הגעילה אותי אתמול... האם לדעתכם כדאי לדבר איתה על זה או פשוט לעבור הלאה וזהו

אני חושבת ש-

הייתי מדברת עם החברה, ואומרת לה שהרגשתי קצת זנוחה. ואולי, בזכות היוזמה הזו- את תפתחי לה פתח לדבר על מה שקרה אתמול ואיך שהיא התנהגה, כי נראה לי שהסיפור שלה עם האקס ממש לא סגור אצלה בלב, ולכן בעצם זה בא קצת על חשבונך.

setonr

New member
לשיר הקטנה והבוגרת-אל תעשי כלום-

כשיוצאים לבלות לובשים מין מסכה של בליין. לפעמים ההתנהגות מגוחכת. זה מחפה על הרבה לחצים שרוצים לפרוק. לפעמים בהתנהגות של "אנטי"-וזולה. אל תסיקי שום דבר מערב מחורבן לדבריך.. לפעם הבאה תבחרי.....

עוד משו קטן -

איך את מתנהגת בד"כ במצבים כאלה, שבהם מתייחסים אלייך קצת פחות טוב ממה שציפית? את בד"כ מבליגה ולא אומרת כלום? או שמדברת ישר במקום, או שמחכה יום יומיים לאחר המקרה? איך את מרגישה היום עם הבילוי של אתמול?

s h i r k u s h

New member
בד"כ אני מבליגה...

אבל זה מכאיב לי כי זאת חברה טובה מאוד שלי וכואב לי לראות אותה נפגעת כי הנה לאקס שלה יש חברה כך שאין מצב שיהיה משהו בינהם וגם הוא פגע בה ולא רוצה שהיא תיפגע שוב. כשלה כואב גם לי כואב.

setonr

New member
לשיר- את בן אדם עם נשמה גדולה---

גם עבור שני אנשים לפחות.. תראי היה ערב של קצת "פרחיות" והתבזות. הצרה שלקחת דברים ללב גם עבור חברתך. חמודה ,האמיני לי שהיא חשה נעלבת כמוך.. עיברי לסדר היום אם חברתך באמת טובה לך. היום - "מי שאין לו חברים נחשב בין המתים" מחכה לתגבתך המהירה..

אני לא מסכימה איתך, סטנור

מהות הפורום היא להבין מאירועים כאלה, איך אנחנו בד"כ נוהגים - ואז להתמודד. לנסות לשנות משהו שאנחנו לא אוהבים בד"כ בעצמנו. למה להבליג ולעבור אל סדר היום?

setonr

New member
ללהבה ירוקה -עדיף לפעמים לעודד---

יותר מלהבין ולחקור אירוע שהיה קשה לה. הרי היא נעלבה גם בשביל חברתה-כך הבנתי...

להבליג בעיני - זה באמת כואב

כי תראי מה את סוחבת איתך - את המרירות מאותו ערב, את ההרגשה שחברתך הטובה לא מתייחסת אלייך יפה וגם את הכאב שלך על הכאב של חברתך. בעיני זו הזדמנות לדבר עם החברה שיחה מלב אל לב, שאפילו תקרב אתכן יותר.

למעלה