התנהלות מתווך

התנהלות מתווך

משתפת אותכם בתסכול משהו: פשוט לא מבינה את הנוהג הזה שבו מתווכים תולים שלטים בקרבת נכסים שאינם עומדים למכירה (בד"כ מגרשים או בתים שלא מתגוררים בהם) על מנת לצוד את המתעניין הפוטנציאלי אשר כשיתקשר יגלה שהנכס "כבר לא רלוונטי" אבל המתווך יציע לו נכסים אחרים...

בכל הכבוד אחרי פעם, פעמיים כבר הבנו... בעיקר הבנו שעם מתווך כזה אנחנו לא רוצים לעבוד.

I Gabe

New member
זה עוד טוב

פעם הייתה לי דיירת, מתווכת, בחורה מקסימה, אין תלונות. רק שפעם להפתעתי התקשרה וביקשה ממני רשות לתלות שלט למכירה במרפסת כדי שאנשים יתקשרו אליה והיא תוכל להציע להם דירות אחרות...

I Gabe

New member
היא אישית בחורה נורא נחמדה

פשוט זאת הנורמה בענף.

תפסיקו להכפיש ענף שמכיל מעל 20 אלף מתווכים.

אם עו"ד אחד או כמה סרחו וגנבו מלקוחותיהם , האם כל עוה"ד עבריינים ?
ורואה"ח, שמאים, רופאים,מהנדסים, וסוכני ביטוח...כולם בעלי מקצוע לגיטימים, ובמידה ויש כאלה שסרחו, יש לטפל בהם עפ"י האמור בחוק. [להזכירכם אנו מדינת חוק]

יש דרך לטפל בהם באופן מיידי...פרסמו את שמם ואם יש תמונה, מה טוב.

לקבוע שזו הנורמה בענף זה תלוש מהמציאות.

aeonf

New member
זה לא חדש, גם כל יד-2 מלאה במודעות כאלה פיקטיביות.

יצאת בזול...

כמי שמשריע גם בחיפה.
יצרתי קשר עם מתווך בעקבות פרסום שלו לנכס שעניין אותי.
שאלתי את כל השאלות והסברתי שאני מגיע מב"ש.

בסוף כשהגעתי לראות את הנכס, מתבר שזה רחוב ליד ויש הבדל מהותי בשכירויות ובמחירי הנכסים.

אלו דיוק הדברים שוציאים למקצוע הזה שם לא טוב, וזה מבלי להזכיר כל מיני קומבינות, הקפצות מחירים ועוד....

מקווה שרשם המתווכים ינקוט יד קשה כנגד תלונות נגד מתווכים ויגרום להשהיית רישיונות או שלילתם במקרים קשים.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

זה בהחלט יעשה כך בעתיד.

במקרה דנן, זה היה לפני שנתיים, מאז נהייתי הרבה יותר זהיר וחשדן.

כמו-כן אין לי שום הוכחה לגבי הרחוב שלקח אותי והרחוב שקבע איתי.

ווהאפשרות היחידה להוכיח זאת היא להקליט אותו, לצערי אני לא חושב שאבזבז זמני בהקלטת כל מתווך שאני משוחח איתו ואבצע מרדף שדים כדי להביאו לדין צדק.

עצוב, נכון, אבל זו המציאות, ממש צר לי שזה המצב והמתווכעים האיכותיים הם במיעוט ולענף שם לא טוב.

משקיע בב"ש
WWW/BIALIK2.COM

למעלה