התנהלות עם ילד לא מחוסן

• פותח הנושא bisty
  • פורסם בתאריך

bisty

New member
התנהלות עם ילד לא מחוסן

אנחנו כרגע בעיצומו של מסע הפחדות מכל גורם אפשרי לגבי ההחלטה לא לחסן. דווקא בפגיה לא מאוד הציקו לנו, במיוחד אחרי ששמעו שהבכור בספקטרום... אך אחות טיפת חלב פירטה בפנינו את כל החיסונים ובמיוחד את מה שעלול לקרות אם.... אותי זה לא מרשים במיוחד אבל הבעל מפחד. כמה שאלות : - האם יש חיסונים שכן כדאי לתת ומתי? בפגיה הזהירו אותנו בלי קשר לחיסונים שלא לאפשר לילדים (פרט לאח כמובן) להתקרב לדניאל לפחות עד גיל חודש, רצוי אפילו עד גיל חודשיים. אחר כך הבנתי שבגיל חודשיים נותנים את החיסון נגד דלקת קרום המוח ולכן זה לכאורה "בטוח" רק שאנחנו לא מתכוונים לחסן. אז מה עושים? אי אפשר לשמור את הילד בצמר גפן מצד אחד, מצד שני חייבים לשמור על בריאותו. אז מה מומלץ? מה אתם עושים עם ילדים לא מחוסנים? למשל, האם אפשרי לטוס לבקר משפחה באנגליה? הגדול (שחוסן בכל החיסונים עד גיל שנה) טס הלוך ושוב כתריסר פעמים בלי בעיה אבל את הקטנצ'יק הזה אני קצת מפחדת להעלות על מטוס. האם אני צודקת? בקיצור, מה מותר ומה אסור? ממה מומלץ להמנע ועד מתי?

doron s

New member
תוכנית חיסונים אלטרנטיבית

התוכנית של ד"ר ברגר

khisha

New member
מנסיוני

לא חיסנתי את בני הקטן עד גיל 3. בגיל 3 כשראיתי שהתפתחותו תקינה הלכתי לטיפת חלב ועשינו תוכנית חיסונים לפי קצב שלי וחיסונים שאני ראיתי לנכון לעשות. היו כמה חיסונים שלא עושים אחרי גיל מסויים. היו כמה שדילגתי עליהם כי נראו לי מיותרים. במשך כל הזמן הזה מגיל שנה קיבל מדי בוקר קולוסטרום ושמן דגים.

למעלה