התנועה לגירוש והחרמת החורף! הרשמו

alonaski

New member
התנועה לגירוש והחרמת החורף! הרשמו

עכשיו!!! כל מי שמרגיש נפגע מחוסר הצדק ומההשתוללות חסרת הרסן של החורף, מוזמן לחתום ולהצטרף לתנועת "חליק" (-"חורף,לך,יא-מנובל קיבינימאט"). תנועה סודית-מחתרתית אלימה נגד החורף! הטענות שלנו הן: 1. החורף חורג בעליל חריגה גסה מגבולותיו!!! החורף קיבל מראש את דצמבר, ינואר וחצי פברואר - לשימושו והוא אינו עומד בתנאי החוזה!!! 2. החורף התבטל לו כל ינואר ועכשיו בתמורה - הוא גוזל לנו את כל מרץ - החודש הראשון (מבין שניים בלבד!! :&#39
) של האביב. 3. החורף חרב לנו חצי אביב!!!! 4. החורף, גרם להרבה מאוד פרחים לבילבול, כאב ראש ונזקים בלתי הפיכים בזכות זה שכשהפסיק לכמה ימים או לחודש (בינואר) - הטעה אותם לחשוב שבא אביב, מיהרו לפרוח ולחייך אל העולם ואז ... חטפו את השטוזה של חייהם בזכות מטח גשמים ושטפונות!!!! מאות אלפי ניצנים נשארו מיותמים מאב ואם שנחרבו ו/או נשטפו עם הגשם הסוחף!!! 5. ניצנים חדשים חוששים עכשיו להפתח (ובצדק) מאחר והם חסים על חייהם אחרי שראו מה נעשה לתמימים מהם שכבר נפתחו ופרחו...
מטרות הארגון: 1. לגייס מה שיותר אנשים לשורותיו. 2. לעורר את דעת הקבל העולמית ולהעלות את הנושא לדיון במליאת האו"ם! 3. לפעול בדרכים מדיניות ובדרכים מעשיות לגירוש החורף למדינות ואזורים שבאמת נזקקים לו!!! 4. החתמת החורף על חוזה עבודה חדש - תחת אזהרה!!! 5. קביעת גבולות חדשים וברורים לימי פעולתו של החורף! 6. דרושים מתנדבים לחלוקת פלאיירים בעניין, הקמת דוכני הסברה והחתמה, הרצאות הסברה בבתי הספר ואיסוף תרומות להמשך הפעילות. הצטרפו לחלי"ק - זה בעוכרינו!!!

yuv R

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא אוהב חורף, אבל...

את גדולה ! גדולה !

וחוץ מזה זה לא יעזור כי...

כמה שאנחנו מדברים עליו ככה הוא מתגבר - אז צריך לשתוק ולעשות כאילו אנחנו נהנים

maoz277

New member
מוטב לגרש את חום יולי אוג.

מה רע ברוכבות רטובות.

IlanShacham

New member
אלונה, אלונה,אלונה, את לא מקורית...

פיש העלה בפורום הראשי עצומה כזו לפני כמה ימים. אני תומך בשניכם כמובן
נמאס כבר מהגשם הזה.

alonaski

New member
אילן אילן אילן... שים לב!

א. רעיון הקמת מחתרת חלי"ק עלה בי כבר ממזמן!!! (עוד בשבוע הראשון של מרץ!!) והתוכניות להקמת המחתרת נרקמו עוד קודם!!...
ב. בהבדל מפיש - פיש קורא להצבעה וחתימה בלבד! אני קוראת להתארגנות מתחתרתית אלימה! - שלא בוחלת בשימוש באלימות(!!!) נגד כל חורף שיתנגד לעניין!!!

aFish

New member
למה לפספס את המטרה במאבקים פנימיים?

למען הישגים מרשימים אני בעד איחוד התנועות. ממשלת חירום לאומית
. מיד! ויפה שעה אחת קודם...אני מוכן למחול על כבודי ולהצטרף בתפקיד שר בכיר לנושאי ניקוי ושימון (עם תואר נלווה של סגן נשיא/ה).

נקודה למחשבה !

הכנרת מתמלאת אחת לעשר שנים נכון? נכון.מלחמה בעירק גם כן אחת לעשר שנים נכון? נכון.אז כשהכנרת תתמלא בפעם הבאה,תהיה מילחמה בעירק,או כשתהיה מלחמה בעירק בפעם הבאה,הכנרת תתמלא?...מבולבלים? זה עוד לא הכל. ...אז עם שוב תהיה מלחמה בעירק,והכנרת תתמלא בגלל החורף הקשה.אלונה תפעיל את המחתרת כנגד החורף נכון? נכון.מכאן המסקנה שהמחתרת למעשה-כנגד עירק!!! נ..כ..ו..ן ??????? או לא נכון? ואם זה נכון אז גם אני מצתרף בשושווווו. ...מבולבלים זה עוד לא הכל.במחשבה שניה,אם אלונה היתה מארגנת את המחתרת מבעוד מועד.הכנרת לא היתה מתמלאת,ולא היתה מלחמה בעירק והכלכלה לא היתה קלקלה נכון? נכון! אז היכן מקומה של אלונה ,כראש המחתרת או כראש הממש...[המשך יבוא] אגב אלונה הבדואי עוד רץ?

alonaski

New member
מריק, עזוב אותך מקונספירציות! בוא

תצטרף אלינו! חלי"ק זקוקה לאנשים טובים כמוך!!!
(וחוצמיזה - תבדוק את התאמסר שלך - שלחתי לך מסר!
)

הנה אני נותן לעצמי סטירה בתור

עונש....פויה איזה מניאק נכנס להודעות לא לו לו לו לו לו .....

hurod

New member
תנועת חורף בחורף וקיץ בקיץ!../images/Emo151.gif

בהבל מיקלדת העלמת מדעת הקורא התמים, שנים רבות של נובמברים-דצמברים-ינוארים-פברוארים צחיחים אשר בהם מיגר סתיו-קיץ גרוטסקי ותאוותן שלא ידע שובע, את החורף החושני והניכסף. אדמה סדוקה ושלדים מעוותים של צמחים, זכר ליופי והדר שפעם אמרו, שנחרכו גיבעוליהם מאותו היובש שאת וכנופייתך מנסים להשיב, יהיו מנת חלקנו אם נלך סומא וניפול שבי תחת כסותך התמימה של תנועת שוחרי צדק. לכל התמימים והפראים! זכרו את מרוץ הקוים האדומים של הכנרת שכמעט יבשה לה ושיכחו מ "תנועת קיבינימט"(?שם כל כך מתאים) שמנסים להקים כאן עוכרי החורף ההיידמקים הללו.

alonaski

New member
יורם!!! ../images/Emo13.gif))

הקם לך תנועה משלך!!! ותלחם על זכויות החורף שלך!!! הקץ להסטות נגד!!!!

hurod

New member
אלונה!!! ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

לא מסית ולא בטיח, רק מאיר עיניים! ואל תקללי לי את החורף החמוד! קחי שוקו חם

arnonke

New member
הפגנת מחאה ו../images/Emo42.gifקריאה לאיפוק

לפני חמש שנים התקימה הפגנת מחאה סוערת, בה נשמעו קריאות גזעניות ובלתי דמוקרטיות כגון: מוות לעננים, גשם יא מניאק לך מכאן ועוד... ההפגנה אורגנה ע"י חברי החמישיה הקמארית והועברה בשידור חי לכל בית ישראל על מסכי הטלביזה בערוץ 1 (ערוץ פופולרי בתקופה המדוברת המשדר תוכניות לצופים בגיל הזהב). התוצאה הטרגית היתה היעלבות כוללת של ענני הגשם בכל רחבי המזרח התיכון וקריאה בין לאומי לחרם כולל של ענני הגשם על ישראל. כתוצאה מכל זה צמחו איים קטנים וירוקים באגם הכינרת וכן רוכבי האופנים יכלו לרכב במשך חמישה חורפים ללא הפרעה משמעותית מצדו של הגשם. בזמן האחרון עקב התדרדרות ביחסים השמימים בין העננים האפורים למדינות שונות באסיה התיכונה ובחצי האי ערב וכן פריצת דרך שהושגה בשיחות חשאיות בין גורמים בכירים משני הצדדים, נמצא פתרון זמני לנדידה קבועה של עננים דרך מזרח אגן הים התיכון ונפתח פתח לעננים לרדת מן העץ עליו טיפסו ולחזור לאזורנו היבש במקום ובזמן שימצאו לנכון. אחרי כל המאמץ וסבל שעבר אזורנו בזמן האחרון אני מוצא לנכון לקרא לכם לא לקחת את החוק לידיים ולא לפגוע בענני הגשם באשר הם. הם אינם אשמים!!!

kraps

New member
מטריה אוירית לכל רוכב ../images/Emo183.gif

אהמ... למעשה יונפק לכל רוכב חישוק גדול. 3 מטרים קוטרו, 30 סנטימטרים רוחבו. הרכיבה תתבצע בתוך החישוק עם קירוי מלא. הציפוי החיצוני והפנימי - לפי הסגנון: לרוכבי כביש - סליק מבחוץ ורקורטן משובח מבפנים. לרוכבי קרוס קאנטרי - קוביות גומי מבחוץ וחצץ מבפנים. לרוכבי שבילים - כנ"ל, רק שרוחב החישוק יהיה 3 אינץ'. לרוכבי פרירייד - כנ"ל, רק שזה לא יהיה חישוק, זה יהיה ריבוע.

yuv R

New member
אם זה עבד ברמה הלאומית,

וגם ברמת וועד הבית... אין סיבה שלא יעבוד ברמה הסינופטית. ועכשיו בואו נכשיר את הקרקע לעשב שוטה שיעשה את העבודה בשבילנו. אני מכריז דין רודף על הנימבוסטרטוס !

למעלה