התנכלות להרקדה

התנכלות להרקדה ../images/Emo46.gif

רציתי להעביר מסר לרוקדים שיראו ויראו השבוע הייתי עדה להתנכלות כך אני רואה זאת של אחד המרקידים . כידוע ביבנה ישנה הרקדה ביום חמישי והרקדה טובה מאוד עם המרקיד ישראל שיקר. מדי שבוע מגיעים הרוקדים בהמוניהם כדי להעביר כמה שעות בילוי נחמדות בריקוד. השבוע פתאום לאחר תקופה של כ- שנתיים שאנו רוקדים פתאום השבוע נזכרו מפקחי העיריה לפקח על החניה בשעה 22 בלילה ולרשום דוחות חניה ליד ההרקדה. דבר שלא היה עד כה. למה אני אומרת שזו התנכלות? כי אני רואה שימוש של חבר מועצה בעיריה כאינטרס אישי , כידוע ואם לא אז לידיעתכם שמעון עשור הוא חבר מועצה בעירית יבנה שמעון הרקיד עד כה בגבעת ברנר בימי רביעי. מסיבה שאיני יודעת החליט שמעון להעביר את החוג ליום ה´ . כתוצאה מהשינוי רוקדים רבים החלו להגיע להרקדה ביבנה ועל כן כנראה שההרקדה של שמעון עשור נפגעה. וכאן אני רואה את העניין האינטרסי של שמעון לשלוח פקחים להרקדה. ראיתי לנכון ליידע את כל הרוקדים . ואם טעיתי בהאשמתי אני מבקשת התייחסות לכך. כמו כן, לי אין שום נגיעה למרקיד ישראל שיקר אני פשוט נהנית לרקוד אצלו וזה חרה לי מאוד. איילת

dw2322

New member
תיאוריית קונספירציה?

כמובן שהכל יכול להיות, אבל לפני כן כמה שאלות (מעולם לא הייתי באזור כך שאין לי שמץ) 1. אין דבר כזה דוחות על חנייה בלילה (בכחול לבן, היכן שצריך לשים תו), ואני מדבר על ת"א, המקום הכי קשוח בארץ, אז כנראה כל שכן גם ביבנה. מה שכן יכול להיות אלו דוחות על חניה במקום אסור. אם כך הדבר, מדוע שנתלונן על עיריה המבצעת עבודתה כהלכה ומענישה עברייני תנועה? 2. יום חמישי מועדף על רבים כיום יציאה, מכיוון שלמחרת בהרבה מקומות לא עובדים. רואים את זה בהרבה מקומות (קולנוע,הצגות,מסעדות,מועדונים וכו). הצעה לסטארט-אפ: אם באזור מתפנה יום רביעי כפנוי ממרקידים, הרי שמרקיד חדש שרוצה לפרוץ יכול לפתוח חוג דווקא ביום זה, לאלו שרוצים לרקוד דווקא אז.

האשמה חמורה מאד !!!

איילת יקרה ! אם חלילה דברייך נכונים ומבוססים על ידע בדוק ולא על רכילות, אזי שמעון עשור הוא נוכל ומושחת, שמנצל את מעמדו במועצה לצרכיו האישיים. כמי שמכירה אישית את שמעון, אני לא מאמינה בכלל לטענתך, ואומרת לך שזו שטות מוחלטת ללא ביסוס וללא כל זיקה למציאות. אנא, נסי לברר בעיריית יבנה, האם ההוראה מוצדקת, ומי נתן אותה לפני שאת באה בהאשמה כה חמורה. אם טעית איילת, כדאי שתתנצלי בפורום זה. שיהיה לך יום טוב.

יבנאי

New member
לספקנים

אני מכיר את שמעון עשור יותר ממך - מירי, רוקד אצלו קבוע שנים. אני לא מתפלא על התנהגותו של מר עשור, רק לאחרונה הוא עשה משהו מאוד מכוער בהדר יוסף, הגיע באמצעות שליחיו להרקדה של יענקלה זיו ביום שני ובעקביות דאג שכל אחד מהרוקדים יקבל כרטיס כניסה חינם להרקדה שלו באותו מקום ביום ראשון, הוא יודע שרוב הרוקדים לא רוקדים יום אחר יום. הפעם לא הצליח לו. אני מקווה שהרוקדים ביבנה יצביעו ברגליים למרות המקלות בגלגלים שמכניסים להם. - דווקא, בואו בהמוניכם להרקדה של ישראל שיקר.

יבנאי

New member
לא שכחנו

לא שכחנו את ניקוב הצמיגים בהרקדות מסויימות עד כדי כך שהמרקידים הציבו שומרים במגרשי החניה. לצערי - זו גם הייתה התנכלות.

למעלה