התנסות ראשונה בטנטרה

התנסות ראשונה בטנטרה

איך הייתם ממליצים לי להתנסות בפעם הראשונה באיזו פעילות טנטרית? לפי מה שקראתי בפורום ובמקומות אחרים זה נשמע משהו שמאוד שווה להתנסות בו. הבעיה היא שישנה רתיעה של הפעם הראשונה. כדי לעזור לי לרכך את הרתיעה, רציתי קצת מידע על אופי פעילויות הטנטרה. (ותסלחו לי על הבורות שיתכן ותתגלה בשאלותי) האם צריכים להיות עירקומים מהרגע הראשון? (בדומה לפעילות של נטוריסטים?) האם בפעילות טנטרית מקיימים מגע מיני מלאה או חלקית? ממה שקראתי הבנתי שהתירגולים הם בזוגות, מי שמגיע לבדו לפעילות, וגם מתבייש לבחור לו ביוזמתו את בן הזוג, האם בוחרים עבורו? האם המארגנים מקפידים "שהשידוך" יהיה בין זוגות משני המינים? שוב סליחה על המבוכה שבשאלותי ועל תוכנם שנשמע אולי קצת "דיבילי". ואודה לכם על המלצה למפגש טנטרי "רך" שמתאים לביישנים ולמתחילים וגם לא כרוך בהוצאה כספית רבה.

DakaBoaz

New member
פעם ראשונה...

חמוטל יקרה ואהובה, אכן, עבורי ההתנסות בטנטרה הינה חוויה משנת חיים (כל פעם מחדש). לעתים שינוי מעורר, מהיר ומפתיע ולעתים שינוי יציב, הדרגתי ותהליכי. בכל מקרה, התרגול הטנטרי הביא לחיי מימד חדש וקסום שאני מאמין שלכולם כדי לחוות. אבל הטנטרה לא דורשת מאיתנו לעשות דווקא כך ולא אחרת. ישנם אנשים רבים המתרגלים טנטרה ללא כל עירום ואף ללא כל מגע. ישנם אנשים המתרגלים את האספקטים המיניים האיזוטריים ביותר. איפה את תרגישי בנוח? מה הגבולות האישיים שלך? באיזו מסגרת את תעדיפי להיפתח להתנסות? יתכן ותעדיפי סדנה עם אנשים נוספים, יתכן וסדנה המיועדת לזוג... ואולי תעדיפי להיפגש עם מנחה (או זוג מנחים) למפגש אישי. יתכן ותעדיפי שלא להגיע לעירום, או שאולי תעדיפי ללמוד על המיניות המלאה והמעמיקה על ידי קפיצה למים העמוקים וחוויה מינית מלאה. כל מה שכתבת נכון וכל שלל הווריאציות קיימות. פשוט תשאלי את המנחים לגבי כל פעילות ותבחרי את זו שנוחה לך. מהנסיון שלי, אני ממליץ להגיע עם בן/בת זוג שנוח לתרגל איתם לסדנה מרובת משתתפים. עדיף שלא "להתערבב" במהלך התרגולים המעמיקים עם זוגות אחרים. אלו שמעדיפים לתרגל עם עוד בני זוג יכולים תמיד לעשות זאת אחרי הסדנה או בסדנאות המשך, אבל כחוויה ראשונה, הרכות עדיפה (לדעתי). עירום, לדעתי, הוא שיקול מאוד אישי שאינו קשור לרמת הניסיון. אבל מידת המיניות כן משנה ועדיף להתחיל בקטן (ולא לצלול לסקס טנטרי מלא כבר בהתחלה). אבל זו רק דעתי. אני מזמין אותך לבחון עבור עצמך ולגלות מה הכי נוח והכי מתאים לך. לאחר שתדעי עבור עצמך, צרי קשר עם מארגני האירועים השונים או עם מנחים העוסקים בהנחיה אישית וצאי לך למסע קסום אל עבר עצמך. ישנם הרבה אתרים שמפרסמים מנחים ואירועים טנטריים (אני משוחד ומעדיף את "להיות טנטרה"), אני משוכנע שתוכלי לבחור אופציה שתתאים לך. נמסטה, בועז.

למעלה