התנסות

shirhayam

New member
התנסות

אז מתנסים, בגיל שכזה. מופלג משהו. מנסים ומגלים משהו חדש. משהו שלא ידעתי שאני מסוגלת להיות. מושג שהכרתי אותו רק בתיאוריה – אפאתיה. זו המילה. זה המושג - השדה הסמנטי של המושג הזה התרחב לי פתאום. משהו שלוקח את הגוף שלך ועושה ממנו גוש אבן, בצק, בשר שלא זז, מחבר אותי לעצמי עם עצמי. אפילו כשאני מנסה להיות עם מישהו קרוב אני מרגישה שאני מרוכזת בעצמי. ולא בו. ואז ליפול מתוך השמיים הגדולים האלה שנקראים אפאתיה – ולהיות מחוברת רק למי שאני איתו. להיות שם איתו. להרגיש אותו בכל הגוף. ברגלים, בידיים, באצבעות. אז להתנסות לא בהכרח דבר רע. לפעמים זה טוב. לפעמים זה יותר מדי טוב שאני כבר חושבת למה לא לקחת את ההתנסות הזו עד הסוף. אבל הפחד. מאבא. מעצמי. מהתבניות שבניתי לעצמי כל החיים וחייתי איתם טוב. וזהו. לא יודעת, אני אחליט בסוף מה באמת טוב בשבילי. בינתיים זה נחמד. אבל זה לא בא מתוך שלמות כמו שזה אצל רוב האנשים. אני לא רואה את עצמי חיה עם זה כמו שהם חיים עם זה. לצאת מתבניות? אני אעשה את זה. רק אני מקווה שאני אעשה את זה בצורה חכמה ונכונה. ושאני לא אקח את הכל בצורה קיצונית. לאט לאט – בזהירות. אתם יודעים כמו שחוצים כביש.

אחחחחח

יקירתי, נראה לי שמצאת את מה שכולנו מחפשים - האדם הזה שאותו את מרגישה בכל רמ"ח איברייך. זה שאת שלמה איתו. זה שאיתו את את עצמך. זה שמצליח לגעת בך כל כך עמוק, שאת לא יודעת איפה את מתחילה ואיפה זה כבר הוא.... אין גבולות. אין חוקים. אין תבניות. מתוך מה שאת אומרת, אני מתחילה לחשוב שאני נמצאת בתוך האפאתיה הזאת... וזה הרבה יותר מפחיד מלשבור תבניות. את אוהבת את עצמך כשאת איתו? (נראה לי שזו שאלה רטורית, ולכן אמשיך..) לכי על זה! אני מסכימה איתך בנושא הזהירות, ומבינה מאיפה זה בא. הפחד ליפול, להידרס תחת הרגשות, האכבה, הפחד להיפגע... מחזיקה לך אצבעות (אם תרצי, אחזיק לך את היד
) מאחלת לך המון אהבה, אהבה ועוד אהבה!

shirhayam

New member
אז ככה:

אני מאוד אוהבת את עצמי כשאני איתו, זה אדם שאני מכירה כמה שנים טובות. תמיד רציתי אותו וכנראה שתמיד אני ארצה. גם אם לא נמשיך את מה שהתחלנו - ולדעתי ההתחלה הייתה טובה ומעל המצופה. (זה לא הסטרייט שדיברתי עליו אז....הוא ממש חיה אחרת, וחבל שכך) בכל מקרה נראה לי שלא כל כך הבנת את המסרים החבויים בתוך הקטע הקטן שכתבתי, ולפעמים טוב שכך. כי למעשה גם מה שנראה לעין - ולא כל כך חבוי כן אמיתי- יש לי את הפחד ליפול. לכן אני שומרת על קור רוח מסוים. הוא מדהים אנאבל...אין לך מושג עד כמה...אוף. והפעם זה אוף טוב לא כמו האוף הקודם שאז כתבתי.... ולסיום שיר שאני אוהבת.... אם תלך- הפרוייקט של עידן רייכל אם תלך מי יחבק אותי ככה, מי ישמע אותי בסוף היום, מי ינחם אותי וירגיע, רק אתה יודע. ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג. שיגיע, יחבק אותי ככה. כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב. ירח יאיר את פניי שחולמות, כל היום רק עליך. וכשתבוא תשא אותי בשתי ידייך, משדה לנהר, תרחץ פניי ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע

כנראה שבסופו של דבר

הבנתי הכל כבר בהתחלה...
(קיבלתי את האישור לכך בהודעה שלך) אז גם התשובה שלי הייתה דו-משמעית איכשהו. ומכאן, נמשיך לדסקס בינינו, לבד...
(חבל שאין אייקון של בחורה עם שיער שחור)

למעלה