התנצלותי בפני מנהלות הפורום

בילי79

New member
התנצלותי בפני מנהלות הפורום

שבוע טוב,
מה נושא התלונות השבוע?
אני דווקא רוצה להתחיל בלהודות למנהלות

אני מודה לשתיכן על כך שאתן מייעצות לי ומתחשבות ומתייחסות כשניתן לבקשותי השונות. כשאולי זה לא הכי מגיע לי לאחר שכתבתי על הפגיעה מכן בפורום אחר לאחר שהרגשתי פגיעה קשה.
אני רוצה להתנצל בפני שתיכן מירי וחלי
על כך שכתבתי על אכזבתי מהניהול בפורום השכן (תמיכה נפשית למבוגרים)
האמת שלא חשבתי לכתוב במסרים למנהלות והופתעתי כשכתבתי ונעניתי
וגם הופתעתי למענים הרבים שקיבלתי על גבי הפורום
זה גרם לי לחשוב על דרכי תקשורת חלופיות (כתועלות של שיחה ונכונות לפרט קשיים בפני האדם שפגע בנו) ולקבל החלטות שונות
גם השיקופים הפחות נעימים שקיבלתי 'בהתנדבות' הועילו לי
אני לא עניתי לחלק מההודעות מכל מיני סיבות,
אבל, אני קוראת את כולן, וחושבת על התוכן.
אני מעריכה את הגבולות שאנחנו מקבלים כאן וההכלה והעצות. אני מיישמת חלק מהן.

ומשמח אותי מאוד שיש לי אפשרות לקבל פידבק גם מאנשי מקצוע וגם מגולשים שחלקם עברו דילמות דומות. אני לא חושבת שכל זה היה מתאפשר ללא הניהול הזה- כי למרות שהכתיבה כרגע פחות או יותר חופשית, לעצם נוכחות המנהלות יש השפעה מיטיבה כסביבה מאפשרת אבל גם - כזו שלא בהכרח תאפשר הכל. גם המענה המצומצם שלהן הוא גבול. חוסר המענה מצידן על כל שאלה תלונה או עצה, כשחושבים על כך לעומק הוא גם מסר...
מבחינתי המסגרת קיימת אבל מאפשרת חופש גדול מאוד בתוכה. והחופש הזה מאפשר לי לא רק לטעות אלא גם ללמוד מהטעויות, אני חושבת. בעצם ההתרחקות שלהן בביקורתיות הישירה כלפי הן מאפשרות זאת לחברי הפורום.
וחברי הפורום עושים מלאכתם נאמנה.

אני מתנצלת בפני שתיכן מנהלות הפורום.
הכתיבה על הפגיעה בפורום אחר בדיעבד הייתה פעולה שנבעה באופן חלקי מתוך בורות, פחדנות, ייאוש ואכזבה שנבעה פחות בגלל התנהגותן אלא יותר מהציפיות השגויות שלי של תפקידן והתייחסותן באופן כללי כמנהלות ואלי כגולשת בפרט.

מכיוון שהכתיבה הייתה באופן גלוי בפורום אני מרגישה שעלי להתנצל בגלוי.

למעלה