התנצלות, הסבר ובקשה

התנצלות, הסבר ובקשה

התנצלות: נעלמתי בשלושת הימים האחרונים. זה לא בגלל שום דבר שקרה כאן בפורום, ותכף ההסבר...
הסבר: ביום שני בערב תפסה אותי דלקת גרון נוראית שהפילה אותי למיטה לשלושה ימים עם חום גבוה שלא ירד וגרון נפוח וכואב ששום דבר לא עובר דרכו. היום אני מרגישה כבר יותר טוב (תודה).
ובקשה: ה"אני מאמין" של זיו ושלי בנוגע לענייני צנזורה, הוא שבעקרון הודעות אינן נמחקות כאן, אלא אם מדובר בפגיעה חמורה וקיצונית במי מחברי ומשתתפי הפורום. אני יודעת שהשאלה מהי פגיעה חמורה וקיצונית נתונה לפרשנות מאוד אינדיבידואלית וסובייקטיבית, אבל אנו באמת משתדלים פשוט לא למחוק. מבחינתנו, תגובות נגד של חברי הפורום עצמם כלפי הודעות פוגעות, מעליבות או גזעניות, מועילות לא פחות (ואולי אף יותר) מאשר מחיקת ההודעות. עם זאת, לא נסכים לכך שחופש הדיבור שניתן כאן בפורום ייתן דרור לכתיבת הודעות שמעכירות את האווירה הטובה והתרבותית שאנו מנסים ליצור כאן, במיוחד לאחר שכותב/ת ההודעה הוזהר/ה שוב ושוב. אנו מאוד מבקשים מכם לכבד זאת ובאמת לחשוב היטב לפני שתכתבו הודעה שעלולה לפגוע. ביקורות, הערות והשגות תמיד מתקבלות כאן, זה חלק בלתי נפרד ממה שנקרא "קבוצת דיון", אבל אנו שואפים לשמור על רמת דיון תרבותית ונאותה.

קודם כל החלמה מהירה!

מצער מאוד לשמוע על דלקת גרון כשיש תינוק בבית, עכשיו בנוגע להודעתך, זה נחמד לצאת בהצהרות שכאן לא מוחקים כלום ושיש פה חופש דיבור לכולם, כי זה לא כל כך נכון
היום בבוקר שותפך לניהול מחק לי הודעה שבודאות אינה פוגעת ואינה חורגת מתקנון הפורומים! בעצמך כתבת ש"ביקורות, הערות והשגות מתקבלות כאן..." אז אם זה אכן חלק בלתי נפרד מ"קבוצת הדיון" באיזה זכות הוא מצנזר?!? ההודעה שנמחקה הייתה תגובה ל"מבצע" החדש שאותו היא עשה בסך הכל נתתי קישור ללוח מבצעים שקיים בפורום חיות מחמד של לילך ובו יש שני חנויות שנותנות 10 אחוז הנחה על כל המוצרים!!! ההודעה אינה נוגדת את התקנון! ואני דורש התנצלות ממנו על כך שמחק אותה! לשרותך, לי לה לו לנו. נ.ב. זיו, זאת חוצפה מצידך לקבוע שהכינוי שלי הוא סתמי! זאת זכותי המלאה להחליט על כינויי שלי!

עכברית

New member
רפואה שלמה יעל ../images/Emo140.gif

עוד לא היספקנו להכיר כל כך אז בכל אופן רפואה שלמה ובהצלחה בהמשך ניהול הפורום!

champ

New member
היי יעל!

שמח לשמוע שאת מרגישה טוב יותר עניתי לך במסר... צ´מפ.

faith2

New member
כמו שזיו אמר...

פשוט קבלי את זה. לי לה לו לנו, אתנמצאת כאן רק בשביל לקדם את הפורום המקביל תוך כדי דריכה על הפורום הזה....אז בבקשה די

ד ו ר י ס

New member
../images/Emo184.gif החלמה מהירה!

אוי ויי... אני כבר הסתובבתי כמה ימים עם חשש שאולי משהו שאני כתבתי או אמרתי גרם לך להעלם... בדיוק נכנסתי לפורום כדי להראות אם את עדיין לא כאן, בהחלטה לכתוב לך מסר אישי אם לא... תרגישי טוב! (את האמת? אני עדיין מרגישה אשמה במידה מסויימת - מתוך האמונה המלאה שלי בכך שלגופנו יש נטייה להגיב במחלה למצב נפשי קשה, ולכן - אפילו שאני לא סוג של וירוס - קבלי את התנצלותי הכנה!)

אל תחששי דוריס

אני באמת לא חושבת שזה אשמתו של מישהו. אמנם אני מסכימה מאוד לכך שהמחלה קשורה קשר הדוק למה שעבר עליי בשבוע האחרון, אבל אני מקשרת את זה לצורך של הגוף להוציא את הכאב החוצה (ואולי זו גם תוצאה של כמה ימים ולילות של שינה טרופה, אם בכלל). ניסיתי לחזור לשגרה מהר מידי, חזרתי ואמרתי לעצמי שאת העבודה שאני צריכה לעשות אף אחד לא יעשה במקומי (זה באמת כך) אז כדאי להזדרז. אבל הגוף, בחוכמתו, סבר אחרת ושלח אותי לשלושה ימים של מנוחה במיטה.

ד ו ר י ס

New member
העיקר שתרגישי טוב

אין ספק שהגוף שלנו יודע להפיל אותנו למיטה כשהנפש שלנו צריכה קצת מנוחה....

faith2

New member
../images/Emo42.gifיעל החלמה מהירה../images/Emo42.gif

תרגישי טוב!......

למעלה