יעל של תום
New member
התנצלות, הסבר ובקשה
התנצלות: נעלמתי בשלושת הימים האחרונים. זה לא בגלל שום דבר שקרה כאן בפורום, ותכף ההסבר...
הסבר: ביום שני בערב תפסה אותי דלקת גרון נוראית שהפילה אותי למיטה לשלושה ימים עם חום גבוה שלא ירד וגרון נפוח וכואב ששום דבר לא עובר דרכו. היום אני מרגישה כבר יותר טוב (תודה).
ובקשה: ה"אני מאמין" של זיו ושלי בנוגע לענייני צנזורה, הוא שבעקרון הודעות אינן נמחקות כאן, אלא אם מדובר בפגיעה חמורה וקיצונית במי מחברי ומשתתפי הפורום. אני יודעת שהשאלה מהי פגיעה חמורה וקיצונית נתונה לפרשנות מאוד אינדיבידואלית וסובייקטיבית, אבל אנו באמת משתדלים פשוט לא למחוק. מבחינתנו, תגובות נגד של חברי הפורום עצמם כלפי הודעות פוגעות, מעליבות או גזעניות, מועילות לא פחות (ואולי אף יותר) מאשר מחיקת ההודעות. עם זאת, לא נסכים לכך שחופש הדיבור שניתן כאן בפורום ייתן דרור לכתיבת הודעות שמעכירות את האווירה הטובה והתרבותית שאנו מנסים ליצור כאן, במיוחד לאחר שכותב/ת ההודעה הוזהר/ה שוב ושוב. אנו מאוד מבקשים מכם לכבד זאת ובאמת לחשוב היטב לפני שתכתבו הודעה שעלולה לפגוע. ביקורות, הערות והשגות תמיד מתקבלות כאן, זה חלק בלתי נפרד ממה שנקרא "קבוצת דיון", אבל אנו שואפים לשמור על רמת דיון תרבותית ונאותה.